Lyserøde blomster på grå viskose/hør

79,00 kr. Pr meter

Lyserøde blomster på grå viskose/hør

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 70 % viskose og 30% hør

Stoffets vægt: ca. 180 gram/kvm og bredde: 140 cm.

Brug universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i fast viskose.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 69071-PS Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Lyserøde blomster på grå viskose/hør. Stoffet er en lækker OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Stoffet er en rigtig lækker blød stofkvalitet, der minder om hør i udseende og struktur, men stoffet er blødere end vasket hør. Blødheden får viskose/hør blandingen fra viskosen. Med viskose / hør blanding får du blødheden fra viskosen og strukturen fra hør. Du får en metervare, der falder rigtig flot og er utrolig behagelig at have mod huden.

Viskose/hør metervare til dit sy projekt

Viskose opstod, da man ønskede et billigere alternativ til silke. Viskose er et naturmateriale, der er lavet af fibrene fra regenereret træ ved kemiske processer. Viskose bliver også kaldt for rayon.

Hør er produceret af hørplanten og dens stængel. Det er et naturmateriale. Hør i sig selv har en mat overflade og opleves dejligt svalende og som en afslappet metervare.

Viskose/hør til hverdag og fest

Både viskose og hør er åndbart materiale, der er god til at absorbere væske, samtidig med at det har en kølende effekt. Det er derfor meget egnet til sommergarderoben, men kan også benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du kan sy flot, let og lækkert tøj i en fast viskose/hør metervarer fx kjole, bluse, skjorte, tunika, kimono, nederdele, tørklæde, shorts eller et par lette bukser. Fast viskose/hør er både egnet til beklædning til børn og voksne. Mulighederne er mange med dette flotte stof.

Denne viskose / hør blanding består af

70 % viskose

30 % hør

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: ca. 180 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 140 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Du finder let vores andre faste viskose og hør. Begge er vævet metervarer eller vores strikkede viskosejersey. Har du sytråd og symaskinenåle egnet til dit projekt ellers finder du dem under vores tilkøbsprodukter.

Vi anbefaler at bruge universalnål størrelse 70/80 til din symaskine, når du syr i fast viskose/hør. Husk altid at lave en syprøve inden du går i gang med dit projekt. Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Metervarer til konkurrencedygtige priser

Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris. Vi har symønstre fra både danske Line2Line, Onion og MiniKrea i vores sortiment, så du både ender med et lækkert stof og det perfekte snitmønster til dit næste projekt med lyserøde blomster på grå viskose/hør.

Lignende produkter