Baby 0-2 år

Baby 0-2 år

Minikrea baby 0-2 år symønstre er danskdesignede symønstre. Her finder du fx ammepude, playnest, babysæt, bloomers, bukser, bluse, spencer og ikke mindst basic mønstrene, der kan følge barnet fra 0-10 år.

Deres symønstre er både velegnet til nybegyndere, såvel som den erfarne syerske, der selv ønsker at tilrette designet, så det det matcher deres ønsker. De har et bredt udvalg af symønstre til baby, børn, kvinder og mænd. MiniKrea har valgt også at fokusere på drenge, teenager og mænd i deres udvalg af symønstre.

Find det rette baby 0-2 år symønster til dit projekt

MiniKrea mønstre er til at tilrette, hvis man har en anden kropsfigur end den mønstret er lavet til eller ønsker at forandre designet. Du kan lære mere om mønstertilretning enten på et sykursus eller på et online kursus. Denne symønster serie er ofte trykt på begge sider, så den skal tegnes over på mønsterpapir.

Hvad indeholder MiniKrea symønstre?

Klippe- og syvejledning + papir mønsterark i fuld størrelse. Mønstredelene skal tegnes over på mønsterpapir.

Minikrea mønstre er oftest oversat til tysk og engelsk. Nogle er endda oversat til svensk og hollandsk.

Vores anbefaling er at du tegner mønstret over på mønsterpapir også ved de mønstre der kun er tegnet på den ene side af mønsterarket. Det vil lette dit arbejde, hvis du ønsker at lave mønstertilretning til dig selv, en i familie n, en veninde eller til børn/børnebørn.

MiniKrea forhandles hos Rønde Stof

Vi har som udgangspunkt alle mønstre på lager i den fysiske butik. Vi forhandler også både Onion og Line2Line snitmønstre. Alle 3 er danske symønstre. Hvis du er nybegynder eller ønsker at springe trinnet videre i dine sykundskaber, så kan vi anbefale dig et sykursus.

Mini-serien

Bemærk at mini-serien IKKE indeholdet et tegnet mønster – det drejer sig om Minikrea 101, 102, 103 og 104.

God krea fornøjelse