Symønster

Symønster

Vi har symønstre fra to danske designerfirmaer, idet vi fører symønstre også kaldet snitmønstre fra både Onion og MiniKrea.

Papirmønster

Både Onion og MiniKreas mønstre er papirmønstre. Vi anbefaler at du tegner snitmønstret af i den ønskede størrelse på mønsterpapir. Så kan du genbruge dine symønstre lige så mange gange du ønsker. Hvis du blot folder symønstret sammen og lægger det tilbage i det medfølgende papcover og evt. i en plastlomme.

Hvis du bruger vores mønsterpapir fra Mika, så kan du også let lave tilretninger. Mika benyttes også af professionelle skræddere, håndarbejdslærere mv. Mika mønsterpapir er en kraftig kvalitet.

Så du kan både som nybegynder, men også som erfaren syerske benytte symønstrene og ved at bruge mønsterpapiret kan du lave tilretninger, så samme symønster kan bruges til forskellige kropsforme.

Onion symønster

Onion har et kæmpe udvalg af især kjoler og overdele, men også et bredt udvalg af bukser og nederdele, såvel som mange mønstre til baby og især de yngste børn.

Minikrea symønster

Mens Minikrea har fokus på at med deres basismønstre, så kan du skabe tøj fra inderst til yderst for hele familien. Minikrea fokuserer nemlig også på både drenge, teens og mænd, såvel som gode basisundertøjs mønstre. MiniKrea har også tænkt på den nybagte mor og babyen med deres babynest, kørepose og ammepude mønster.

Både Onion og MiniKrea har fokus på plusstørrelser i deres mønstre. Onion har en Plusserie fra XL-5XL, mens MiniKrea mønstre går op til XXL/ str. 56.

Både Onion og MiniKrea har også et udvalg af accessories i form af hatte og tasker.

Drømmer du om at skabe tøj, som er unikt?

Måske venter du, eller en du har kær, en baby og du har lyst til at sy noget lækkert og unikt tøj til den lille.

Eller du vil sy noget til dine skønne børn eller børnebørn, som de stolt vil vise frem i børnehaven eller skolen og fortælle om hvor sej du er, at du har lavet dette skønne stykke beklædning til lige dem.

Eller måske er du en kjolepige, som mener du selv kan lave lige så skønne rober, som dem designerne sælger.

Måske skal din mand eller søn klædes lækkert på inderst inde.

Uanset hvad, så finder du her mønstrene til dit næste drømmeprojekt.

Velkommen til