Bukser

Bukser

Onion’ bukser symønstre er danskdesignede symønstre. Deres symønstre er både velegnet til nybegyndere, såvel som den erfarne syerske, der selv ønsker at tilrette designet, så det det matcher deres ønsker. De har et bredt udvalg af symønstre til baby, børn og voksne, herunder et stort udvalg af kjoler til voksne.

Find det rette symønster til dit sy niveau

Onion skriver på mange af deres mønstre hvad sværhedsgraden er. Du kan finde mønstre, der både er lette, middel og svære at sy. Desuden er mønstrene til at tilrette, hvis man har en anden kropsfigur end den mønstret er lavet til eller ønsker at forandre designet. Det kræver dog at du vælger at tegne mønstret af og ikke klipper i det. Denne symønster serie er ofte trykt på begge sider, så den skal tegnes over på mønsterpapir.

Hvad indeholder Onion bukser symønstre?

Udførlig klippe- og syvejledning + mønsterark i fuld størrelse. Mønstredelene skal tegnes over på mønsterpapir.

Nogle Onion mønstre er oversat til tysk.

Materialevalg, størrelsesangivelse, klippevejledning, sværhedsgrad, samt papirmønster.

Vores anbefaling er at du tegner mønstret over på mønsterpapir også ved de mønstre der kun er tegnet på den ene side af mønsterarket. Da det vil lette dit arbejde, hvis du ønsker at lave mønstertilretning eller hvis du syr til flere personer i din familie eller til børn.

Onion forhandles hos Rønde Stof

Vi har som udgangspunkt alle mønstre på lager i den fysiske butik. Vi forhandler også både MiniKrea og Line2Line snitmønstre. Alle 3 er danske symønstre. Hvis du er nybegynder eller ønsker at springe trinnet videre i dine sykundskaber, så kan vi anbefale dig et sykursus.

God krea fornøjelse