Broderi tilbehør

Broderi tilbehør

Broderi tilbehør er også en del af broderiets verden. Vores broderi afsnit indeholder blandt andet:

Ispe- og DMC broderitråd i Mouliné kvalitet. Vi har en omregningstabel, der viser hvilket nummer Ispe og DMC, der svarer til hinanden. Ligesom vi har forskellig stof til broderi, broderikits, samt ikke at glemme vores broderi tilbehør, som du finder under denne kategori.

Synåle til broderi

Under broderi tilbehør vil vi løbende samle vores synåle egnet til blandt andet broderi.

Syringe og fingerbøl

Du vil også kunne finde vores broderi syringe og fingerbøl i denne kategori.

Broderisakse fra Kai

Ligesom vi også vil samle vores sakse her – inklusiv Kai sakse fra japanske Kai. Her får du en lækker kvalitets saks. Vi gør en dyd ud af at skaffe sakse hjem til gode priser. Vi har også samlet alle vores sakse.

Messingringe og plastringe til julekalender

Vi har også både messingringe og plastringe til julekalendere, hvis du selv vil designe en broderet julekalender til familiens yngste. Eller måske har du fundet et mønster i gemmerne som du gerne vil brodere igen.

Vi har et større udvalg af broderi relaterede varer i butikken end det vi har vist online. De bliver løbende lagt op. Send gerne en mail til rondestof @ mail.dk, hvis du vil høre om vi har en bestemt vare i butikken eller kan skaffe den hjem.

Med ønsket om god broderi lyst til alle, der bliver grebet af dette skønne håndværk. Hvor er det dejligt at opleve at broderiet også fanger mange teenagere og unge, ligesom mange voksne M/K genopdager en gammel hobby efter en kortere eller længere pause.