Hoooked stofgarn

Hoooked stofgarn

Hoooked har fået den geniale ide at fremstille tekstilgarn, stofgarn eller Zpagetti garn, som denne garnkvalitet også kaldes. Det er et rigtigt lækkert garn, som produceres af overskudsmetervarer fra produktion af T-shirts. Så her har du et produkt, der tænker på miljøet i og med at stof, der er en del af overskudsproduktion i stedet skæres op og bruges som garn til håndarbejde.

Hvad er Zpagetti stofgarn egnet til

Med dette kraftige stofgarn kan du hurtigt producere interiør. Såsom en flot puf, en pude eller en måtte til gulvet. Men du kan også lave opbevaring hvad enten det er en kurv eller net til indkøb. Måske vil du lave seje figurer eller grøntsager af garn. Mulighederne er mange og stofgarn er et produkt du hurtigt kommer langt med. Det er både egnet til nybegynderen, såvel som den erfarne strikker eller hækler.

Zpagetti stofgarn består af mindst 90 % kvalitets genbrugs bomuld og resten er andre genbrugsfibre oftest elastan. Et garnnøgle eller bobbin af Hoooked zpagetti indeholder mindst 120 meter, mens vægten kan variere. Denne type garnnøgle kaldes også XXL og vejer ca. 700 gram. Da Zpagetti garnet er produceret af overskudstekstiler kan både farven, tykkelsen og teksturen på garnet variere fra et garnnøgle til den næste. Stofgarnet passer til strikkepind eller hæklenål str. 10-15 mm. Stofgarnet rækker til ca. 50 x 50 cm strikket eller hæklet produkt pr nøgle.

Vi har hæklet en storage bag på hæklenål str. 12. Hvilket passede perfekt til projektet.

Hvordan fremstilles Zpagetti stofgarn

Zpagetti er fremstillet af genbrugsmetervarer, som er håndplukket af Hoooked’ produktionscenter i Portugal. Gennem deres egenproduktion af garnet har de fuld kontrol over både arbejdernes forhold og produktionsstandarderne. Hoooked Zpagetti-tekstiler opfylder de europæiske REACH-standarder for sikkerheden ved farvende kemikalier. Sammensætningen af deres Zpagetti T-shirt garn består af bomuld med en anelse elasthan.

Kan jeg få flere garnnøgler Zpaggi med samme farve?

Vi køber så vidt muligt flere bobbins af den samme farve Zpagetti garn hjem og vil forsøge at sende garn fra samme parti hvis muligt. Vi kan dog ikke garantere at der altid er flere garnnøgler i samme parti. I disse tilfælde vil vi forsøge at finde garnnøgler, der minder om hinanden. Ønsker du to forskellige farver, der passer sammen? Så skriv det i kommentarfeltet på din ordre og vi vil forsøge at finde farver, der matcher hinanden.

Fremstillet i Portugal af overskudsmetervarer fra tekstilindustrien.