Mayflower bomuldsgarn

Mayflower bomuldsgarn

Vi forhandler Mayflower bomuldsgarn. Bomuldsgarn er perfekt til grydelapper, karklude, håndklæder, lækre toppe og anden beklædning, såvel som fx bamser og amigurumi, afhængig af tykkelsen. Garnet er også velegnet til at strikke fx en smuk jordbærhue til familiens yngste.

Lækkert garn til amigurumi og grydelapper

Bomuldsgarnet er produceret af Mayflower. Garnet fås i mange skønne farver. Her er både gule, røde, lilla, blå, grønne, lyserøde, hvide, beige, grå og sorte og mange flere skønne farver.

Mayflower har et bredt udvalg af garner

Mayflower har i mere end 70 år været en del af dansk garnindustri. Vi er nok mange, der kan huske Mayflower bomuldsgarn med skibet på banderolen. Mayflower har stadig fokus på en høj kvalitet af deres garn og deres udvalg er i dag meget bredt – herunder garn i bomuld, uld, mohair, silke og alpaka, samt nye og anderledes blandinger, der giver et unikt resultat.

Mayflower har et kæmpe udvalg af gratis opskrifter – der er noget for enhver og uanset alder. Tag et kig i Mayflowers opskriftsunivers og lad dig friste af deres mønstre.

Du finder vores bomuldsgarn, strømpegarn og øvrige garn, der ligger online via disse link.

Lækkert garn i smukke farver

Med bomuldsgarn kan du for en billig penge opnå mange timers hygge og kreativitet, hvad enten du vælger at strikke, hækle eller lader de yngste lære at brodere på gulvklude med bomuldsgarn nøgler i smukke farver.