Uno fra Navia garn

Uno fra Navia garn

Uno fra Navia garn, er et lækkert, et-trådet kvalitets uldgarn. Uno er produceret af den færøske garnproducent Navia. Deres uld er af høj kvalitet. Både Uno og Duo garn er lavet af en blanding af færøsk uld,  shetlandsk uld og australsk lammeuld. Det er et 100 % rent uld produkt. Navia garn produceres i naturlige nuancer og fås et stort udvalg af smukke farver.

Uno er både velegnet til strukturstrik, glatstrik og mønsterstrik. Det er en skøn garnkvalitet at arbejde med, der giver et lækkert varmt og ensartet slutresultat til din uldgarderobe.

Færøsk uld, når det er bedst

Navia bygger på stolte færøske traditioner.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra færøske Navia. Vi har både Uno, Duo, Alpakka, sokkegarn, Fípa, Tradition og Brushed Tradition.

Garnkvaliteter i 100% uld giver tøj, der varmer og kan ånde selv under fugtige forhold. Uld kan optage og transportere fugt og sved væk fra kroppen, ligesom ulden er slidstærk. Færøsk uld indeholder ekstra lanolin (uldfedt), der gør garnet og tøjet vandafvisende. Dette gør tøjet perfekt både på ture, under aktiviteter og til hverdagsbrug hele året.

Uno fra Navia garn i farver til hverdag og fest

Kvalitet: 100% uld – færøsk uld blandet med shetlandsk uld og australsk lammeuld
Løbelængde: 50 g = ca. 350 m
Strikkefasthed: 31 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 2½ mm

Uno uldgarn fås i ca. 30 skønne farver, der er noget for enhver smag. De rammer både den klassiske, neutrale og moderne farveskala. Deres farver udskiftes løbende afhængig af hvilke farver, der hitter og de har valgt at du kan finde de samme farver i Uno, Duo, Trio og Alpakka, så du let kan kombinere forskellige garnkvaliteter til dit næste projekt. Uno er både perfekt at arbejde med for nybegynderen og den erfarne strikker, hvis man ønsker garn til en tynd strikkepind.

Navia Uno er et-trådet og bruges ofte til baby fx til trøjer, undertøj, såvel som til toppe, sjaler og andet tilbehør.

Du kan både lave en lækker glatstrikket eller mønsterstrikket trøje, så vel som en lækker trøje med snoninger i dette garn. Mulighederne er mange. Navia har lavet flere mønstre til Uno garnet.

Vaskeanvisning

Færingerne hænger ofte deres uldtøj ud og lufte i fugtigt vejr, fremfor at vaske det, da uld er selvrensende. Det forlænger desuden holdbarheden på tøjet og skåner miljøet. Hvis du vasker din uldgarn, da skal du vaske den i hånden med uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Lægges fladt til tørre. Kan stryges ved middel varme. Undgå tørretumbler.

Mængderabat på Uno garn

Bestiller du mindst 5 nøgler af Navia’ Uno uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 5 nøgler af samme farve eller kombinerer flere farver Uno.

Med Uno uldgarn bliver din kreativitet og mange timer med strikkepinde belønnet med en lækker garnkvalitet og mulighed for at bruge dit færdige arbejde de næste mange år.