Hæklenåle

Hæklenåle

Hos Rønde Stof forhandler vi blandt andet Clover Soft Touch hæklenåle fra japanske Clover. Det er hæklenåle mange synes lægger godt i hånden og til en fair pris. Vi har også andre hæklenåle i den fysiske butik. Så kom ind og se udvalget, hvis du er mere til et andet mærke. Eller send en forespørgsel om vi forhandler dit foretrukne mærke.

Inspiration

Savner du inspiration til hækleopskrifter, så kan vi varmt anbefale Ravelry.com, der er et mekka for garnaholics. Ja det er en amerikansk side, men selve platformen er nu delvis oversat til dansk og vi har også fundet danske opskrifter på siden. Du kan begrænse din søgning på Ravelry og udvide den igen. Afhængig af om du fx har noget bestemt garn du vil bruge, eller om du vil strikke eller hækle. Søge på gratis opskrifter, lave et sjal, amigurumi eller måske en body til en baby. Mulighederne er virkelig mange på Ravelry.com og så er der deres fællesskab, som også kan være et besøg værd. Kender du ikke Ravelry.com, så tjek deres fællesskab ud, hvis du leder efter din næste opskrift. Du finder både gratis og betalingsopskrifter på deres platform og også mønstre fra kendte danske og udenlandske designere.

Vi har ikke andel i Ravelry og får intet ud af at reklamere for deres side – har bare selv brugt deres side med succes til flere mønstre. Vi kender ikke til deres GDPR – så det må du selv undersøge, hvis du vælger at oprette en konto hos dem.