Viskosejersey

Viskosejersey

Viskose opstod, da man ønskede et billigere alternativ til silke. Viskose er et natur materiale, der er lavet af fibrene fra regenereret træ ved kemiske processer. Viskose bliver også kaldt for rayon. Viskosejersey er en tung og lækker metervarer, der falder rigtig flot og er blødt at have mod huden.

Jersey til dine sy projekter

Vi arbejder hele tiden på at have et bredt udvalg af vores viskosejersey, så vi kan ramme enhver smag uanset om du er til jordfarverne eller du vil have fest og farver på dit tøj, så forsøger vi at ramme bredest muligt for at ramme enhver smag. Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris.

Jersey til hverdag og fest

Viskosejersey er et åndbart materiale, der er tungere, mere blank og har mere fald, ligesom det er en kølere metervare at have på end bomuldsjersey er. Det draperer flot og du skal ikke slås med statisk elektricitet. Det er både meget egnet til sommergarderoben, men kan også sagtens benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du kan sy flot og lækkert tøj i viskosejersey metervarer. Du kan blandt andet sy en lækker kjole, bluse eller tunika i viskosejersey. Vi anbefaler at bruge jerseynål til din symaskine, når du syr i jersey.

Vaskeanvisning på viskose

Vi anbefaler at du vasker dine viskose metervarer ved 30 grader og lægger dem fladt til tørre. Du kan stryge dem ved let varme. Bemærk at viskose metervarer ikke tåler at blive lagt i blød, da det er lavet af træflis. Viskosen vil tabe meget af sin styrke, når det bliver vådt.

RondeStof.dk fører blandt andet almindelige viskose metervarer, såvel som Modal og Tencel viskose metervarer.