Nyheder

Nyheder

Under nyheder finder du de sidste måneders nyheder, som også er lagt ind under de enkelte måneder. Dette for at lette søgningen, hvis du jævnligt kigger i vores nyhedskategorier.

Du kan også bare søge i alle nyheder samlet. Så kommer varerne i alfabetisk rækkefølge ud fra de navne vi har givet den enkelte vare.

Vi lægger alle varer i denne kategori, så du finder både metervarer – fx fast bomuld, bomuldsjersey, french terry, isoli, viskose – uanset om det er fast viskose eller viskosejersey, såvel som fx softshell og alle vores andre stof nyheder kommer løbende i denne kategori.

Du finder også garn nyheder fra vores forskellige leverandører som Navia, Rauma, Tant Hulda og Mayflower.

Vores symønstre fra nye leverandører kommer også under nyheder. Symønstre fra MiniKrea og Onion finder du let via links eller menuen øverst.

Vi udvider løbende vores kategorier indenfor både metervarer, mønstre, garn, broderi og voksdug.

Bemærk vi har også varer i den fysiske butik, som grundet tidsnød ikke altid når at komme online. Så hvis du er på det sydlige Djursland, så slå gerne et smut forbi Rønde Stof. Vi ligger halvvejs oppe af Hovedgaden i nummer 27A.

Du er også velkommen til at sende en mail til rondestof@mail.dk og spørge om vi har en bestemt vare på lager eller kan skaffe en vare hjem.

God shoppelyst