Bluser Line2Line

Bluser Line2Line

Line2Line’ bluser er danskdesignede symønstre.  De udgiver nyt symønster hver måned, så hvis du går op i fashion, så er Line2Lines snitmønstre et godt sted at lede, hvis du er med på nyeste mode som syerske.

Line2Line’ mønstre med bluser forhandles hos Rønde Stof

Blusemønstre fra Line2Line er ofte kendetegnet ved at kræve lidt flere sykundskaber end vores andre symønstre. Idet Line2Line kun har en kort beskrivelse af hvordan du samler dine mønsterdele til lækre bluser.

Find det rette symønster til dit sy niveau

Line2Lines mønstre bruger knapper til at vise sværhedsgraden. Du kan finde mønstre, der både er lette, middel og svære at sy. Desuden er mønstrene til at tilrette, hvis man har en anden kropsfigur end den mønstret er lavet til eller ønsker at forandre designet.

Det kræver dog at du vælger at tegne mønstret af og ikke klipper i dit Line2Line mønster. Denne symønster serie er kun trykt på den ene side, så du har mulighed for at klippe dette mønster ud i stedet for at tegne det over på mønsterpapir.

Hvad indeholder Line2Lines symønstre?

Kort sybeskrivelse på dansk. Kræver at du har erfaring med at sy. Ellers vil vi anbefale dig at starte ud med en MiniKrea eller Onion mønster eller få vejledning på et sykursus.

Vi beskriver under det enkelte mønster om det er oversat til tysk og engelsk, hvilket det fleste mønstre er.

Materialevalg, størrelsesangivelse, klippevejledning, sværhedsgrad, samt papirmønster. Selve mønstret er kun tegnet op på en side af papiret, så du kan klippe mønstret ud, hvis du ønsker det.

Vores anbefaling er at du tegner mønstret over på mønsterpapir. Da det vil lette dit arbejde, hvis du ønsker at lave mønstertilretning eller hvis du syr til flere personer i din familie eller til børn.

God krea fornøjelse