Favori akrylgarn

Favori akrylgarn

Favori akrylgarn er et smukt super soft 100 % akrylgarn fra Madame Tricote Paris. Det lækre bløde akrylgarn Favori består af 100% akryl. Det er et superblødt akrylgarn, der både er blødt, lunt og slidstærkt. Garnet passer til en strikkepind 3½-4 og en hæklenål 4-4½ mm. Garnet er velegnet til både at strikke og hækle i. Dette garn er fx velegnet til lækre bløde tæpper til hele familien, såvel som sjaler, puder, beklædning og mange andre projekter. Det er et billigt garn i en lækker, blød kvalitet.

Lækkert garn til lune tæpper

Favori akrylgarnet er produceret af Madame Tricote Paris. Et super soft garn i mange skønne farver. Her kan du designe og strikke de skønneste slumretæpper til familie og venner eller lave en perfekt indflyttergave. Uanset om du vælger at hækle i matchende farver eller laver et farveglad tæppe, så kan du matche boligindretningen.

Favori garn fås i lækre farver til hverdag og fest

Kvalitet: 100 % akryl
Løbelængde: 100 g = ca. 210 m
Anbefalede strikkepinde: 3½-4 mm

Anbefalet hæklenål: 4-4½ mm

Favori super soft akrylgarn fås et udvalg af farver, der passer godt sammen uanset om du vælger få farver i samme farveskala eller du vil lave et skønt regnbue farvet slumretæppe til en du har kær.

Vaskeanvisning for Favori garn

Favori garn anbefales at vaske ved max 30 grader på skånevask. Lægges fladt til tørre. Tåler ikke tørretumbler. Kan stryges ved svag varme.

Mængderabat på Favori akrylgarn

Bestiller du mindst 3 nøgler af Favori akrylgarn, så giver vi 2 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 3 nøgler af samme farve eller kombinerer flere Favori akrylgarn farver.

Favori er perfekt til et lækkert blødt slumretæppe, et blødt sjal eller noget helt andet.