Tyl

Tyl

Hvad enten du skal holde bryllup eller lave kostumer eller udklædning, så kan tyl være et godt valg, selvom brudetyl faktisk kan være en levende metervare at sy i. Tyllen fylder en del og skaber blikfang – se bare de flotte strutskørter.

Billig tyl i regnbuens farver

Vi har tyl i flere kvaliteter. Vi har både det man populært kalder hobbytyl, som er en stiv metervare i et utal af farver. Med hobbytyl kan din garderobe både få kulør og der kommer strut i skørtet, som i 50’ernes strutskørter til en billig penge.

Vi har også brudetyl, der er en blødere metervare. Brudetyl er ekstra bred i forhold til hobbytyl. Brudetyl er blandt andet velegnet til brudeslør og ballet skørter. Brudetyl giver en flot fylde.

Begge typer tyl kan bruges til risposer til brudeparret afhængig af hvilket udtryk du ønsker på den færdige rispose. Metervarer kan også bruges til fluenet eller myggenet, dekoration fx på bryllupsbordet, af lokaler og meget mere.

Hvad er tyl?

Tyl er et åbent, netagtigt stof. Det er lavet af netting i finmasket kvalitet og kan være lavet af fx nylon, polyester eller silke. En del netting er rimelig stift afhængig af hvilket materiale det er lavet af. Det gælder for vores hobbytyl, som du kan lave struttende skørter af. Du får forholdsvis hurtigt skabt et flot kostume eller dekoration – fx en sød prinsessekjole eller et farverigt 50’er strutskørt. Vælg farver, der matcher dit tema og selv børnene kan være med til at lave sjov med hobbytyl – lad dem lave smukke hårbånd eller spænder til håret.