DMC Eco Vita uldgarn

DMC Eco Vita uldgarn

Med DMC Eco Vita 360 får du et lækkert, blødt og bæredygtigt håndarbejde mellem hænderne. Eco Vita, som det kaldes i daglig tale, er produceret af 100% økologisk uldgarn. Garnet er naturligvis også mulesing fri. Ligesom det er plantefarvet i 60 skønne farver, der leder tankerne hen på vores skønne jord med alle de smukke farver, de har udviklet serien i. Hver dukke Eco Vita indeholder 16 meter merinouldgarn. Her broderer du med hele uldtråden.

Uldbroderi garn er egnet til

Ulden er perfekt til mange forskellige projekter herunder håndbroderi, korssting, punch needle, vævning og mending, såvel som reparation af beklædning og interiør. Eco Vita garnet kan tåle håndvask.

Eco Vita 360 er 100% økologisk uld af god kvalitet, som desuden er Woolmark Pure New Wool certificeret. Ulden er produceret af får, som ikke må udsættes for mulesing.

Eco Vita 360

  • Bæredygtigt produceret 100% økologisk merinould
  • Findes i 60 plantefarvede varianter
  • Uldgarnet er spundet af to deltråde (2-ply), men tråden er ikke delbar
  • Hver dukke indeholder ca. 16 meter
  • Eco Vita kan håndvaskes og stryges ved lav varme
  • Mulesing fri
  • Woolmark certificeret
  • Produceret i Italien

Garnet er fremstillet af den fineste kvalitet 100% økologisk merino uldfibre. Dette uldgarn giver en smuk 3-dimentionel struktur til det enkelte sting og er samtidig utrolig smuk grundet plantefarverne, som ulden er farvet med.

Plantefarvet brodergarn fra DMC

De smukke farver er opstået ved at man har brugt naturens materialer til at plantefarve ulden i de smukkeste nuancer. Som DMC selv beskriver det er det som et kærlighedsbrev til naturen og ikke mindst fra naturen til brodøsen. Farverne er opstået ved brug af materialer som fx valnød, rabarber, vedbend, mynte, havtorn, indigo og enebær.

Da ulden er plantefarvet, kan der forekomme en lille farvenuance variation mellem dukker af forskellige partier af samme farve uld. Dette skal dog tolkes som et kvalitetsstempel på at der faktisk er tale om plantefarvning.

Eco Vita serien

Hos Rønde Stof har vi hele DMC Eco Vita 360 serien med alle de vidunderlige økologiske og plantefarvede uldgarnsfarver og uden brug af kemi i dette garn. Serien indeholder også en væv til mending, bøger og hamp stof. DMC Eco Vita 360 er også velegnet til visible mending og reparation af beklædning. Vi har også meget andet indenfor både broderi, garn, metervarer og voksdug.