Deco stoffer

Deco stoffer

I denne kategori har vi samlet vores deco stoffer. Fælles for dem er at de er produceret i en fast metervare. De er meget velegnet til interiør.

Hvad er deco stof

Deco stoffer kan både være i ren bomuld, men også bestå af en blanding af flere typer materiale. Vi anbefaler at det vaskes afhængig af hvad der er af tekstiler i stoffet. Som udgangspunkt vil deco stoffer, der er en blanding af flere typer materiale være mere slidstærk end rene bomulds deco stoffer.

Hvad kan deco stof bruges til

Deco stoffer er stoffer, der er velegnet til interiør. Det kan for eksempel være til puder, duge, forhæng, men også til både tasker og indkøbsposer. Let møbelpolstring af fx skamler, der skal stå til pynt.

Du kan også sy lette stofnet til indkøb, frugtposer til børnehave eller fritter eller penalhus til skolestart i lagenlærred. Lav en brødkurv eller pose til en flaske vin til værtindegave. Kombinere gerne deco stoffet med en håndbroderet blomst eller anden figur, der matcher stoffet, for at give det færdig produkt et unikt look. Mulighederne er mange med dette flotte stof syrener på hørlook.

Certificering

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

God fornøjelse