Broderikits til børn

Broderikits til børn

Vi har samlet de små og lette broderikits til børn og andre i denne kategori. Der er både kits til børn og nybegynderen, såvel som små lette kits til at tage med på farten eller i sommerhuset.

Broderikits til børn med eventyr og dyr

Er du til et eventyr broderi? Så er der masser af kits at vælge imellem i denne kategori. Er du til enhjørninge, prinsesser eller frøer. Eller måske du mere til broderede dyr? Såsom en gris, bjørn eller en panda – så er du havnet det helt rette sted.

Her finder du fx broderikits fra Permin. Hvis du leder efter et bestemt kit, som vi ikke umiddelbart har på lager er du velkommen til at spørge om vi vil bestille det hjem til dig.

Permin er et velrenommeret dansk broderi firma, som har eksisteret siden 1854. Hvis du vil læse Permins historie, så kan du læse den på Permins hjemmeside.

Hvis du ønsker at kigge alle Permins broderikits igennem, så finder du dem inddelt i kategorier på deres hjemmeside. Hvis du notere broderiets navn og varenummer ned, så kan vi lettere bestille det hjem til dig, hvis du ønsker et af deres broderikits.

Håber du lader dig friste af et af de mange flotte broderier. Hvis du kender et barn, der ønsker at brodere, så er Permin et rigtigt godt sted at kigge. De har også broderi kits til voksne, ligesom de andre firmaer vi har kits fra også har.

God fornøjelse med dit første eller næste broderikit. Håber du også bliver fanget af de skønne sting.