Om os

Hvem er vi?

Rønde Stof ligger på det naturskønne Djursland ved indgangen til Mols Bjerge. Vi ligger midt på Hovedgaden sammen med mange andre specialbutikker. Du finder os i nr. 27A i Rønde.

Rønde Stof opstod, da vi oplevede at det var svært at finde seje drengestoffer i god kvalitet til vores søn. I dag har Rønde Stof masser af skønne metervarer til både børn og voksne uanset køn. Vi bestræber os på at sælge kvalitetsstoffer – gerne GOTS, økologisk eller OEKO-TEX® 100 certificeret.

Vi udvider løbende vores sortiment af tekstiler, garn, broderi, tilbehør, mønstre og voksduge. Hvis du mangler en vare hvad enten det er i vores webbutik eller i den fysiske butik Rønde Stof, så spørg gerne om det er noget vi kan skaffe hjem.

Vi har Pakkeshop for GLS, Bring, DAO og DHL.

Nyhedsbrev og Sociale Medier

Vil du følge med i hvad der sker hos os, så er det en rigtig god ide at tilmelde dig vores Nyhedsbrev, så vil du blandt andet blive informeret om Live Shopping, men også når der ellers rører sig noget ved os – fx gode tilbud, nyheder, Open by night og andre ting, der sker i løbet af året.

Vi tilbyder at du kan shoppe live hjemme fra stuen via vores Live Shopping tirsdag kl. 19.30 i lige uger fra vores Facebook side: Rønde Stof, hvor vi blandt andet viser nyheder, gode tilbud, tøm rullen og rester, som du har mulighed for at købe så længe lager haves dog max til torsdag i lige uger kl. 23.59.

Vi vil gøre vores for at dit krea resultat bliver godt.

Forsendelse

Hvis du er bosiddende på Færøerne, i Grønland, Norge, UK eller EU, så kan du også sagtens bestille fra Rønde Stof – kontakt os på RondeStof@mail.dk og hør, hvad det vil koste at sende til din adresse.

God krea- og shoppelyst.

Med venlig hilsen

Flemming Hansen

Rønde Stof

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om en vare – det kan for eksempel være om vi har den på lager, kan skaffe varen hjem eller andre varerelaterede spørgsmål, så kan du kontakte os her i butikkens åbningstid. Udenfor åbningstid, så send gerne en mail og vi besvarer hurtigst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev