Vaffeljersey

Vaffeljersey

I denne kategori har vi samlet alle vores lækre vaffeljersey – både de ensfarvede og de printede. Kig i kategorien og se om du finder noget der frister dig til dit næste projekt – uanset om det er et projekt til et barn eller en voksen, så kan vaffeljersey bruges. Da der er struktur i denne metervare anbefaler vi den ikke til baby. Der vil vi i stedet anbefale vores ribjersey ensfarvet og ribjersey med print til babyen.

Hvad er vaffeljersey

Vaffeljersey er en lækker blød og flot vaffelmønstret metervare. Den har en flot struktur, der minder om belgiske vafler med de små søde firkanter, deraf navnet. Stoffet er strikket på en måde, der giver en god strækeffekt i stoffet. Stoffet falder flot, krøller minimalt og er let at arbejde med. Det er derfor en populær metervare at sy i. Denne metervare er en tungere metervare end bomuldsjersey er, hvilket gør den velegnet til beklædning til børn og voksne. Vaffeljersey er en lækker metervare kvalitet at have på.

Hvad kan vaffeljersey bruges til

Det er en kraftigere kvalitet end bomuldsjersey er og det gør den særlig egnet til garderoben i vinterhalvåret. Men det er bestemt også egnet til en lun cardigan en kølig sommeraften. Perfekt til kjoler, nederdele, bluser eller jakker og cardigan.

Planlægning af dit projekt

Vil du have en smal eller bredere ribkant til at afslutte kanten på dit projekt, så kig på vores rib metervarer. Måske du ønsker en bluse i en anden jerseykvalitet under din nye cardigan i vaffeljersey, så finder du alle vores jersey kvaliteter i ovenstående link. Vi har også mønstre fra Onion og Minikrea, samt et bredt udvalg af Gütermann polyester sytråd i butikken.

God fornøjelse.