Bomuldsgarn

Bomuldsgarn

Vi forhandler bomuldsgarn. Bomuldsgarn er perfekt til grydelapper, karklude, håndklæder, lækre toppe og anden beklædning, såvel som fx bamser og amigurumi, afhængig af tykkelsen. Garnet er også velegnet til at strikke fx en smuk jordbærhue til familiens yngste.

Lækkert garn til amigurumi og grydelapper

Vi har bomuldsgarn der er perfekt til både grydelapper, karklude og amigurumi.

Hæklede og strikkede karklude er bedst

Vi har bomuldsgarn fra Mayflower, der i mere end 70 år har været en del af dansk garnindustri. Vi er nok mange, der kan huske Mayflowers bomuldsgarn med skibet på banderolen. Mayflower har stadig fokus på en høj kvalitet af deres garn og deres udvalg er i dag meget bredt – herunder garn i bomuld, uld, mohair, silke og alpaka, samt nye og anderledes blandinger, der giver et unikt resultat.

Mayflower har et kæmpe udvalg af gratis opskrifter – der er noget for enhver og uanset alder. Tag et kig i Mayflowers opskriftsunivers og lad dig friste af deres mønstre.

Du finder vores bomuldsgarn og øvrige garn, der ligger online via dette link.

Lækkert garn i smukke farver

Med bomuldsgarn kan du for en billig penge opnå mange timers hygge og kreativitet, hvad enten du vælger at strikke, hækle eller lader de yngste lære at brodere på gulvklude med bomuldsgarn nøgler i smukke farver.