Tøm rullen

Filtrer
Kategorier
  • There are no filter terms yet

Tøm rullen

Tøm rullen er en ny fed kategori. Her kan du finde udvalgte stofruller, hvor der typisk er mellem 1 og 2½ meter tilbage på rullen. Du køber til en rigtig god pris resten af stoffet på rullen. Du kan for eksempel finde fast bomuld, bomuldsjersey, twill, viskosejersey og fast viskose i denne kategori. Der kan indimellem også ligge en rest i denne kategori.

Tøm rullen til kanon gode priser

I denne kategori finder du kun stof og vi sælger stofrullerne der ligger i denne kategori til nedsat pris i forhold til normalprisen for samme vare.

Du hjælper os ved at tømme en rulle, så vi får plads til nye metervarer. Til gengæld får du stoffet til en rigtig god pris.

Fælles for tøm rullen er:

  • Tøm resten af rullen
  • Typisk 1-2½ meter tilbage på rullen
  • Der er angivet hvor meget, der er tilbage på rullen under de varer, der er i denne kategori
  • Du opnår en stor besparelse i forhold til normalprisen for denne vare

Tøm rullen til dit kommende DIY projekt

I denne kategori kan du finde metervarer til dit næste projekt til en kanon god pris. Her kan du finde stof til mange forskellige typer projekter: Uanset om du leder efter billig stof til fx bluser eller undertøj til familien. En meter møbelstof til at ombetrække farmors gamle skammel eller  stof til fremtidige krea projekter til dit næste DIY projekt.

Værd at bemærke om tøm rullen varer

Vi har normalt ikke mulighed for at skaffe varen hjem igen. Hvis vi kan skaffe varen på lager igen, da sælges den nye rulle IKKE til nedsat pris.

Vi tager stoffet af rullen inden vi sender det til dig, da det sparer meget på fragtomkostninger og CO2 regnskabet.