Bomuldsjersey digitalprint

Bomuldsjersey digitalprint

I denne kategori har vi vores lækre og smukke bomuldsjersey med digitalprint. Du finder alt fra seje formel 1 biler, traktorer og flotte maskiner til skønne, seje, naturtro dyreprints. Du kan også finde inspiration i planteverden, hvor du kan finde alt fra jordbær, solbær til de mest vidunderlige blomster. Man kan nærmest dufte hvor skønne disse blomster dufter i virkeligheden. Kig ind i kategorien og se vores store udvalg af bomuldsjersey med digitalprint vi har hos Rønde Stof.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Digitalprintet bomuldsjersey har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

Planlægning  af dit projekt

De fleste vælger at kombinere de smukke og seje bomuldsjersey med digitalprint med for eksempel ensfarvet bomuldsjersey eller med stjerner, striber eller andre designs du som designer synes matcher dit syprojekt. Du kan finde vores ensfarvede bomuldsjersey her, mens kategorien med stjerner og striber findes under printet jersey.

Mange vælger at deres syprojekt skal afsluttes med en smal eller bredere ribkant – vores rib kategori finder du her – og husk det er dit projekt, så hvis du synes godt om en farvekombination eller at en bluse skal have en ekstra bred ribkant, så gør det. Her kan du selv vælge og vrage mellem fede designs. Vi har også mønstre fra Onion og Minikrea, samt et bredt udvalg af sytråd og sytilbehør i butikken.

Det er så fedt at trække et vellykket projekt over hovedet.

God fornøjelse.