Ribjersey

Ribjersey

I denne kategori har vi samlet alle vores ribjersey. Så du let kan få et overblik, hvis du leder efter denne lækre metervare. Vi har både ribjersey med print og ensfarvet, så der er noget for enhver smag. Denne metervare er både egnet til at sy beklædning af til børn og voksne. Kig i kategorien og se det udvalg vi har hos Rønde Stof.

Hvad er ribjersey

Denne metervare er et strækbart stof. Egenskaberne minder om jerseys og med riller ligesom rib – deraf navnet. Mange synes at ribjersey er meget blødt og derfor ekstra velegnet til baby og børn. Hvilket gør at mange synes det er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Det er en lækker og let metervare at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan ribjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af ribjersey. Du vælger om du for eksempel vil sy en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, shorts, leggings, nattøj. Denne metervare er perfekt til både børn og voksne. Mindst lige så velegnet til et sødt sæt til babyen. Hvad enten du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Planlægning af dit projekt

Vil du have en smal eller bredere ribkant til at afslutte kanten på dit projekt? Så kig på vores rib metervarer.  Vi har også mønstre fra Onion og MiniKrea, samt et bredt udvalg af Gütermann sytråd i butikken.

Hvilken nål til ribjersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din ribjersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Det er så fedt at trække et vellykket projekt over hovedet.

God fornøjelse.