Nyheder juni

Nyheder juni

Nyheder juni – her finder du nyheder for den sidste måned. Du kan også finde alle nyheder fra de sidste måneder under Nyheder. Vi laver nyheder for hver måned for at lette søgningen, hvis du jævnligt kigger i vores nyhedskategorier.

Du kan også bare søge i alle nyheder samlet, hvis du leder efter nyheder fra de sidste par måneder før Nyheder juni. Vi har som udgangspunkt samlet de sidste 3 måneders nyheder særskilt.

Vi lægger alle varer for den sidste måned i denne kategori, så du finder både metervarer – fx fast bomuld, bomuldsjersey, french terry, isoli, viskose – uanset om det er fast viskose eller viskosejersey, såvel som fx softshell og alle vores andre stof nyheder kommer løbende i denne kategori.

Du finder også garn nyheder fra vores forskellige leverandører som Navia, Rauma, Tant Hulda og Mayflower.

Vores symønstre fra nye leverandører kommer også under nyheder. Symønstre fra MiniKrea, Onion og Line2Line finder du let via links eller menuen øverst.

Vi lægger også vores voksdug ind i denne kategori, når vi får dem hjem og selvfølgelig under voksdugene.

Vi udvider løbende vores kategorier indenfor både metervarer, mønstre, garn, broderi og voksdug.

Bemærk vi har også varer i den fysiske butik, som grundet tidsnød ikke altid når at komme online. Så hvis du er på det sydlige Djursland, så slå gerne et smut forbi Rønde Stof. Vi ligger halvvejs oppe af Hovedgaden i nummer 27A.

Du er også velkommen til at sende en mail til rondestof@mail.dk og spørge om vi har en bestemt vare på lager eller kan skaffe en vare hjem.