Lys grå med hvide prikker på viscosejersey

65,00 kr. Pr meter

Lys grå med hvide prikker på viscosejersey.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % viskose og 5% Elastan

Stoffets vægt: ca. 160 gram/kvm og bredde: 160 cm.

Brug jerseynåle med afrundet spids til din symaskine, når du syr i jersey.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 55308-PS Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Lys grå med hvide prikker på viscosejersey. Stoffet er en OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Viskose stof til dit sy projekt

Viskose opstod, da man ønskede et billigere alternativ til silke. Viskose er et naturmateriale, der er lavet af fibrene fra regenereret træ ved kemiske processer. Viskose bliver også kaldt for rayon. Viskosejersey er en tung og lækker metervarer, der falder rigtig flot og er utrolig behagelig at have mod huden.

Jersey til enhver lejlighed

Viskosejersey er et åndbart materiale, der er tungere, mere blank og har mere fald, ligesom det er en kølere metervare at have på end bomuldsjersey er. Det draperer flot og du skal ikke slås med statisk elektricitet. Det er både meget egnet til sommergarderoben, men kan også sagtens benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du vil opleve god bevægelsesfrihed i viskosejersey – og bedre end i bomuldsjersey. Denne jersey giver sig ofte lidt efter syning. Du kan sy flot og lækkert tøj i jersey metervarer. Du kan blandt andet sy en lækker kjole, en sød bluse eller smuk tunika i denne metervare. Mulighederne er mange med denne flotte metervare lavendelfarvet med hvide og pink blomster på viskosejersey.

Denne viscosejersey består af

95 % viscose

5 % elastan

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: ca. 160 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Jersey tåler maskinvask ved max 30 grader, så du bevarer elasticiteten i jersey metervaren. Undgå tørretumbler, vi anbefaler at du lægges stoffet fladt til tørre på fx et tørrestativ, jersey kan stryges ved lav varme.

Hvilken størrelse nål til jersey

Viskosejersey er en strikket metervare, hvorfor vi anbefaler at du bruger symaskinenåle med afrundet spids i størrelse 70 eller evt. 80, så du ikke skærer de tynde tråde i stoffet over, når du syr dit tøj sammen. Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jersey over, når du syr dit projekt.

Vi anbefaler at du bruger specialsømme fx overlocksømme til at sy stofferne sammen, så du kan bevare elasticiteten i din jersey. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Du finder let vores andre strikkede viskosejersey og vores faste viskose. Hvis du ønsker at udvide din garderobe med vævet og strikket viskose.

Metervarer til konkurrencedygtige priser

Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris. Vi har symønstre fra både danske Line2Line, Onion og MiniKrea i vores sortiment, så du både ender med et lækkert stof og det perfekte snitmønster til dit næste projekt med lys grå med hvide prikker på viscosejersey.

Lignende produkter