Lavendelfarvet med hvide og pink blomster på viskosejersey

59,00 kr. Pr meter

Lavendelfarvet med hvide og pink blomster på viskosejersey.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % viskose og 5% Elastan

Stoffets vægt: ca. 220 gram/kvm og bredde: 147 cm.

Brug jerseynåle med afrundet spids til din symaskine, når du syr i jersey.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 55321-HEM Kategorier , , Mærker , ,

Beskrivelse

Lavendelfarvet med hvide og pink blomster på viskosejersey. Stoffet er en lækker OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Viskose stof til dit sy projekt

Viskose opstod, da man ønskede et billigere alternativ til silke. Viskose er et natur materiale, der er lavet af fibrene fra regenereret træ ved kemiske processer. Viskose bliver også kaldt for rayon. Viskosejersey er en tung og lækker metervarer, der falder rigtig flot og er utrolig behagelig at have mod huden.

Jersey til enhver lejlighed

Viskosejersey er et åndbart materiale, der er tungere, mere blank og har mere fald, ligesom det er en kølere metervare at have på end bomuldsjersey er. Det draperer flot og du skal ikke slås med statisk elektricitet. Det er både meget egnet til sommergarderoben, men kan også sagtens benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du vil opleve god bevægelsesfrihed i viskosejersey – og bedre end i bomuldsjersey. Denne jersey giver sig ofte lidt efter syning. Du kan sy flot og lækkert tøj i jersey metervarer. Du kan blandt andet sy en lækker kjole, en sød bluse eller smuk tunika i denne metervare. Mulighederne er mange med denne flotte metervare lavendelfarvet med hvide og pink blomster på viskosejersey.

Denne viscosejersey består af

95 % viscose

5 % elastan

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 220 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 147 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Du finder let vores andre strikkede viskosejersey og vores faste viskose. Hvis du ønsker at udvide din sommergarderobe med vævet og strikket viskose. Har du sytråd og symaskinenåle egnet til dit projekt ellers finder du dem under vores tilkøbsprodukter.

Jersey tåler maskinvask ved max 30 grader, så du bevarer elasticiteten i jersey metervaren. Vi anbefaler at du lægges stoffet fladt til tørre på fx et tørrestativ, jersey kan stryges ved lav varme.

Jersey er en strikket metervare, hvorfor vi anbefaler at du bruger symaskinenåle med afrundet spids, så du ikke skærer de tynde tråde i stoffet over, når du syr dit tøj sammen.

Vi anbefaler at du bruger specialsømme fx overlocksømme til at sy stofferne sammen, så du kan bevare elasticiteten i din jersey.

Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris. Vi har symønstre fra både danske Onion og MiniKrea i vores sortiment, så du både ender med et lækkert stof og det perfekte snitmønster til dit næste projekt.

Lignende produkter