Tyl med sølv spiderweb

79,00 kr. Pr meter

Tyl med sølv spiderweb

Kvalitet: 100 % polyester

Stoffets vægt: ca. 30 gram/kvm og bredde: 155 cm.

Brug universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i tyl.

Læs yderligere om stoffet herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 19032-SWA Kategorier , , ,

Beskrivelse

Tyl med sølv edderkoppespind til Halloween

Denne tyl med sølv spiderweb er det perfekte stof til udklædning eller en enkel accessoires til Halloween festen for både store og små. Hvad enten du vil bruge denne bløde tyl, der falder fint og blødt, som kjole, nederdel, en cape / kappe eller måske du ønsker at lave uhyggelig hårpynt med tyllen. Mulighederne er mange – det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Her kan både børn og voksne selv være med til at kreere deres scary, sjove, (u)hyggelige udklædning. Hvad enten I laver en nederdel med en elastik om maven og binder strimler af tyl rundt om elastikken. Eller I syr et flot og scary skørt med fylde efter alle kunstens regler. Så er der dømt edderkoppespind og uhygge her. Sæt evt. en edderkop eller to på tøjet eller i håret, sammen med noget spind og uhyggen spreder sig hastigt.

Denne spiderweb tyl består af

100 % polyester

Stoffets vægt: ca.30 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 155 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Denne tyl kan vaskes ved 30 grader skåneprogram – lægges fladt til tørre.

Tåler ikke tørretumbler, strygning, blegning eller kemisk rens.

Billig tyl i regnbuens farver

Vi har tyl i flere kvaliteter. Vi har både det man populært kalder hobbytyl, som er en stiv tyl metervare i et utal af farver. Din garderobe kan få kulør og der kommer strut i skørtet, som i 50’erne.

Vi har også brudetyl, der er en blødere tyl. Brudetyl er ekstra bred i forhold til hobbytyl. Brudetyl er blandt andet velegnet til brudeslør og ballet skørt af med en flot fylde til skørtet.

Begge typer tyl kan bruges til risposer til brudeparret. Tyl kan også bruges til fluenet eller myggenet, dekoration fx på bryllupsbordet, af lokaler og meget mere.

Hvad er tyl?

Tyl er et åbent, netagtigt stof. Det er lavet af netting i finmasket kvalitet. Tyl kan være lavet af fx nylon, polyester eller silke. En del netting er rimelig stift afhængig af hvilket materiale det er lavet af. Det gælder for vores hobbytyl, som du kan lave struttende skørter af. Hobbytyl er et meget let og taknemmeligt materiale at arbejde med. Du får hurtigt skabt et flot kostume eller dekoration. Vælg farver, der matcher dit tema og selv børnene kan være med til at lave sjov med hobbytyl.

Vi anbefaler at bruge universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i tyl. Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd sammen med Tyl med sølv spiderweb, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Lignende produkter