Cyklamefarvet tyl med foliestjerner

79,00 kr. Pr meter

Kvalitet: 100 % polyester

Stoffets vægt: ca. 20 gram/kvm og bredde: 145 cm.

Brug universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i tyl.

Læs yderligere om stoffet herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 19034-SWA Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Denne cyklamefarvet tyl med foliestjerner er det perfekte stof til en smuk festlig nederdel, kjole eller som udklædning. Hvad enten du vil bruge denne bløde tyl, der falder fint og blødt, som kjole, nederdel, en cape eller måske du ønsker at lave unicorn inspireret hårpynt med tyllen. Mulighederne er mange – det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Her kan både børn og voksne selv være med til at kreere både til fest og udklædning. Hvad enten I laver en nederdel med en elastik om maven og binder strimler af tyl rundt om elastikken. Eller I syr et flot skørt med fylde efter alle kunstens regler. Så er der dømt farver og stjerner.

Denne tyl består af

100 % polyester

Stoffets vægt: ca. 20 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 145 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Denne tyl kan vaskes ved 30 grader skåneprogram – lægges fladt til tørre.

Tåler ikke tørretumbler, strygning, blegning eller kemisk rens.

Billig tyl i regnbuens farver

Vi har tyl i flere kvaliteter. Vi har både det man populært kalder hobbytyl, som er en stiv tyl metervare i et utal af farver. Din garderobe kan få kulør og der kommer strut i skørtet, som i 50’erne.

Vi har også brudetyl, der er en blødere tyl. Brudetyl er ekstra bred i forhold til hobbytyl. Brudetyl er blandt andet velegnet til brudeslør og ballet skørt af med en flot fylde til skørtet.

Begge typer tyl kan bruges til risposer til brudeparret. Tyl kan også bruges til fluenet eller myggenet, dekoration fx på bryllupsbordet, af lokaler og meget mere.

Hvad er tyl?

Tyl er et åbent, netagtigt stof. Det er lavet af netting i finmasket kvalitet. Tyl kan være lavet af fx nylon, polyester eller silke. En del netting er rimelig stift afhængig af hvilket materiale det er lavet af. Det gælder for vores hobbytyl, som du kan lave struttende skørter af. Hobbytyl er et meget let og taknemmeligt materiale at arbejde med. Du får hurtigt skabt et flot kostume eller dekoration. Vælg farver, der matcher dit tema og selv børnene kan være med til at lave sjov med hobbytyl.

Vi anbefaler at bruge universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i tyl. Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd sammen med Cyklamefarvet tyl med foliestjerner, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Lignende produkter