Permin guldnåle uden spids

4,00 kr.72,00 kr.

Permin guldnåle uden spids i størrelse 22, 24, 26 og 28 er blandt mange brodøser en favorit broderinåle.

Jo højere nummer jo tyndere er nålen. Se endvidere billederne – den længste nål er str. 22 og den korteste nål er str. 28.

Læs meget mere om Permin guldnålen herunder:

-
+

Beskrivelse

Permin guldnåle uden spids i størrelse 22, 24, 26 og 28 er blandt mange brodøser en af deres favorit broderinåle uanset om du broderer på et korsstings, hardanger eller stramaj projekt. Nålene er virkelig behagelige af arbejde med, mens du med nålen i hånden udfører et nærmeste zen-agtige arbejde mens du arbejder med dit projekt. Vi har ligesom Anne Kirketerp konstateret at håndarbejde eller craft virkelig kan hjælpe menneskets psyke til at få det bedre. Så måske du også vil kaste dig over broderiet, så brug få kroner på en rigtig god nål til dit projekt.

Allergivenlige broderinåle

Grunden til at nålene skinner som guld og betegnes Permin guldnåle skyldes at nålen er belagt med guld og de er et af Permin’ mange lækre produkter til brodøsen. Udover at broderinålene er belagt med guld, så er de også nikkelfri. Mange brodøser kan godt lide disse både robuste og allergivenlige nåle. Bemærk at ved længere tids brug kan guldbelægningen slides af nålene.

Permin guldnålen har mange navne

  • Tapestry nål
  • Stramajnål
  • Kanvasnål

Denne serie af Permin guldnåle fås i 4 str. 22-24-26-28.

Hvilken størrelse nål skal jeg vælge?

Det kommer an på hvilken størrelse nål du foretrækker at arbejde med. Mange foretrækker en størrelse 24 til deres korsstings broderi. Jo højere nummer, jo finere og kortere er nålen. Broderinålenes størrelse er modsat symaskinenålene, hvor et højere tal svarer til en tykkere nål. Se desuden vores billeder, der viser forskellen på de forskellige størrelser Permin guldnåle uanset om du vælger en af de større nåle som nummer 22 eller en petit nåle som str. 28 til dit næste projekt.

Permin guldnål er en kvalitets broderinål

Permin guldnål uden spids indebærer kvalitet i en robust, smuk, glat, gylden nål med et godt øje. Disse nåle med guld belægning på er virkelig behagelige at arbejde med og af en god kvalitet. De er perfekte at arbejde med i dit projekt uanset om du begiver dig ud i tællesyning på hørlærred med en nummer 28 og broderer med en enkelt deltråd DMC-amagergarn eller en fin silketråd. Hvis du foretrækker en broderinål størrelse 22, 24 eller 26, hvor der er plads til flere deltråde eller en kraftigere tråd i nåleøjet og på en kraftigere metervare. Permin guldnåle er velegnet uanset om du broderer på hørlærred, stramaj eller på Aida.

Mængderabat på Permin guldnåle

Du kan købe et helt rør med 20 styk Permin guldnåle uden spids i den ønskede størrelse for 72 kr. – hvorved stykprisen falder til 3,60 kr. Hvis du ønsker at købe nålene stykvis, så koster hver nål 4 kr. uanset hvilken str. du vælger.

Yderligere information

Størrelse

22, 24, 26, 28, Rør med 20 stk – str. 22, Rør med 20 stk – str. 24, Rør med 20 stk – str. 26, Rør med 20 stk – str. 28

Lignende produkter