Line2Line B1220 Basis T-shirt

89,00 kr.

B1220 Basis T-shirt fra Line2Line er et danskdesignet snitmønster. Dette symønster er med en basis T-shirt egnet til jersey eller strik. Niveauet er let og der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på det færdige produkt – uanset om du ønsker ingen, korte eller lange ærmer på din T-shirt eller bluse.

Papirmønster i størrelse 32-54 / XS-XXL

Du finder yderligere beskrivelse af mønstret længere nede på siden:

På lager

  • Tilkøbsprodukter

Varenummer line2line-b1220 Kategorier , , , , Mærker , , , ,

Beskrivelse

Snitmønster fra Line2Line B1220 Basis T-shirt

Basis T-shirt mønster

En sød og enkel T-shirt med mange variationsmuligheder. Hvad enten du ønsker ingen, korte eller lange ærmer til din T-shirt eller bluse, så får du her mulighederne med dette snitmønster. T-shirt mønstret dækker fra størrelse 32 til str. 54/ XS-XXL. Et enkelt basismønster. Der er mange muligheder for at lave denne T-shirt med flotte detaljer også til teens. Mønstret er nemt at variere. fx uden ærmer, eller hvis du vil have enten korte eller lange ærmer. Modellen er perfekt til både jersey og strik stoffer.

Se også vores andre mønstre fra både Line2LineMinikrea og Onion.

Papirmønster i fuld størrelse. Der medfølger instruktion og inspiration på dansk, tysk og engelsk.

Niveau

Let

Bemærk:

Line2Line har en kort sybeskrivelse på dansk. Det er en fordel at du har erfaring med at sy beklædning, hvis du vælger de middel og svære Line2Line mønstre. Ellers vil vi anbefale dig at starte ud med en MiniKrea eller Onion mønster eller få vejledning på et sykursus, hvis det er et af de svære mønstre, du kaster dig ud i.

Der er ikke medregnet sømrum i mønstret.

Materialevalg

Strækstof fx jersey eller strik

Stofforbrug:

Se skemaet

Størrelse:

32-54 / XS-XXL

Vejledning

Vejledning findes på dansk, engelsk og tysk sammen med mønsteret.

Papirmønster i fuld størrelse.

Selve mønstret er kun tegnet op på en side af papiret, så du kan klippe mønstret ud, hvis du ønsker det.

Vores anbefaling er at du tegner mønstret over på mønsterpapir. Da det vil lette dit arbejde, hvis du ønsker at lave mønstertilretning, ændrer tøjstørrelse eller hvis du syr til flere personer i din familie eller til børn.

Materialeforslag

Line2Line B1220 Basis T-shirt er velegnet til jersey og strik kvalitet.

Line2Line er et dansk designet snitmønster serie. Niveauet er fra let over middel til svær. De svære mønstre kræver syteknisk kunnen eller at du deltager på sykursus ifølge designeren.

Lignende produkter