Bordeaux rød vaffeljersey

129,00 kr. Pr meter

Bordeaux rød vaffeljersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet.

Kvalitet: 100 % bomuld

Stoffets bredde: 150 cm og vægt:300 gram/kvm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 02206-SWA Kategorier , , Mærker , ,

Beskrivelse

Bordeaux rød vaffeljersey i ökotex 100-certificeret kvalitet. Dette stof er gennemfarvet öko-tex 100 standard vaffeljersey. Du får her et rigtigt lækkert stykke ensfarvet vaffeljersey, som let kan kombineres med vores vaffeljersey med print.

Hvad er vaffeljersey

Vaffeljersey er en lækker blød og flot vaffelmønstret metervare. Den har en flot struktur, der leder tankerne hen på belgiske vafler, deraf navnet vaffeljersey. Stoffet er strikket på en måde, der giver en god strækeffekt i stoffet. Stoffet falder flot, krøller minimalt og er let at arbejde med. Det er derfor en populær metervare at sy i. Vaffeljersey er en tungere metervare end bomuldsjersey er, hvilket gør den velegnet til beklædning til børn og voksne. Vaffeljersey er en lækker metervare kvalitet at have på.

Hvad kan vaffeljersey bruges til

Vaffeljersey er en kraftigere kvalitet end bomuldsjersey er og det gør den særlig egnet til garderoben i vinterhalvåret. Men det er bestemt også egnet til en lun cardigan en kølig sommeraften. Perfekt til kjoler, nederdele, bluser eller jakker og cardigan. Stoffets struktur gør det fx velegnet til en klassisk pencil skirt med en flot jakke til. Kombinere sættet med en skjortebluse og du har et flot og behageligt sæt til kontoret.

Denne vaffeljersey består af

100 % bomuld

Der er mellem 4 og 5 vaffelfirkanter pr cm – både vertikal og horisontal.

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets bredde: 150 cm.

Stoffets vægt: 300 gram/kvadratmeter

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Savner du for eksempel symaskinenåle eller sytråd til dit kommende projekt med det smukke bordeaux rød vaffeljersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter