Blomster og sommerfugle i sarte farver på GOTS bomuldsjersey

145,00 kr. Pr. meter

Blomster og sommerfugle i sarte farver på GOTS bomuldsjersey.

Krymp: op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets vægt: 220 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Blomster og sommerfugle i sarte farver på GOTS bomuldsjersey. Dette stof er digitalprintet på GOTS bomuldsjersey. Stoffet er produceret både miljømæssigt- og socialt forsvarligt.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Digitalprintet bomuldsjersey har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

Dette bomuldsjersey består af

92 % bomuld

8 % lycra

Denne metervare er GOTS-certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard. GOTS-certificering er den mest brugte certificering af økologiske tekstiler og er en garanti for dig som forbruger at dette stof både er produceret miljømæssigt- og socialt forsvarligt.

Stoffets vægt: 200 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Hvilken størrelse nål til jersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Du finder let vores ensfarvet bomuldsjersey, rib og vores digitalprintet bomuldsjersey, hvis du ønsker at udvide din garderobe.

Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Metervarer til konkurrencedygtige priser

Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris. Vi har symønstre fra både danske Line2Line, Onion og MiniKrea i vores sortiment, så du både ender med et lækkert stof og det perfekte snitmønster til dit næste projekt med blomster og sommerfugle i sarte farver på GOTS bomuldsjersey

Lignende produkter