Clover soft touch hæklenål 5,5 mm

38,00 kr.

Japanske Clover har produceret en virkelig behagelig kvalitetshæklenål med deres Soft Touch hæklenåle. Clover soft touch hæklenål 5,50 mm

Clover Soft Touch er produceret i Japan og lavet i indfarvet aluminium og ABS-plast. Clover Soft Touch fås i følgende størrelser: 2-6 mm

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer Clover 550 Kategorier , Mærker , ,

Beskrivelse

Clover Soft Touch hæklenål 5,5 mm er endnu et vellykket produkt fra japanske Clover.

Clover kvalitetshæklenåle

Clover har produceret en virkelig behagelig kvalitetshæklenål med deres Soft Touch hæklenåle. Clover Soft touch er ergonomisk udformet. Hæklenålen har soft touch. Hæklenålen har desuden et behageligt antiskrid felt på hæklenålens skaft under tommeltotten eller pegefinger afhængig af hvilket greb du bruger. Nålen er en letvægtsmodel. Dette er medvirkende til at de fleste vil opleve at kunne holde til flere timers arbejde med Clover soft touch uden at fingre og hænder bliver udtrættet. På skaftet er nålens størrelsen tydelig skrevet i millimeter. Clover soft touch hæklenål 5,5 mm betyder at denne nål er 5,5 mm tyk. Selve krogen og nålens hals er produceret i aluminium. Det gør hæklenålens krog og halsen stærk og sikrer at hæklenålen ikke vejer ret meget. Hæklenålen er meget behagelig at arbejde med. Da garnet glider let på hæklenålen. Samtidig med at krogen gør det let at fange masken.

Materialer

Clover Soft Touch er produceret i Japan og lavet i indfarvet aluminium og ABS-plast. Disse materialer gør den meget behagelig at holde på og meget let at arbejde med også i længere tid. Clover soft touch minimale vægt gør hæklingen til en ren fornøjelse og arbejdet føles pludselig som en leg. Hvilket jo er meningen med vores kreative sysler. Clover soft touch får vores varmeste anbefalinger.

Clover soft touch findes i størrelser mellem 2 – 6 mm.

Produktdata

·       Længde: 13,3 cm

·       Skaftets længde: 9,4 cm

·       Nålestørrelse: 5,5 mm tyk og selve nålen er 3,7 cm lang

·       Vægt: 10 gram

·       Materiale: Indfarvet aluminium og ABS-plast

Du finder alle vores hæklenåle og garn i disse kategorier – vi har både garn fra danske, svenske, norske, færøske og italienske producenter og udvider løbende vores sortiment. Vi har blandt andet bomuld, hamp, uld, alpakka og akrylgarn. Vi forsøger at finde kvalitetsgarn, som alle har råd til uanset budgettet.

Lignende produkter