Black friday

Filtrer
Kategorier
  • There are no filter terms yet

Black friday

I vores Black friday kategori, vil du omkring den sidste fredag i november måned finde en masse skønne tilbud på metervarer og garn.

Black friday tilbud på Kai sakse

Vi vil have gode tilbud på vores Kai sakse. Så hvis du leder efter den perfekte gave. Uanset om det er til en kreativ familiemedlem eller den perfekte firmajulegave til en M/K. Måske er det en der er glad for fx at sy, hækle, strikke eller brodere og som savner en kvalitets saks. Så er japanske Kai et rigtig godt sted at kigge. Vi har de fleste Kai sakse hjemme eller kan ofte skaffe dem hjem fra dag til dag fra vores leverandør.

GOTS og OEKO-TEX 100 certificering

Vi har blandt andet gode tilbud på GOTS metervarer, såvel som OEKO-TEX 100 standard metervarer.

Vi har tilbud på metervarer fra forskellige producenter. Både danske og europæiske forhandlere har vi fundet gode tilbud hos til dette tilbud. Ligesom vi også nedsætter et udvalg af vores varer til den sidste weekend i november.

Tilbuddene på vævede- og strikkede metervarer

Vi har tilbud på vævede metervarer, såsom fast bomuld og fast viskose.

Vi har naturligvis også fundet gode priser på strikkede metervarer. Ligesom vi har på bomuldsjersey og isoli/ sweat/ jogging metervarer.

Black friday tilbud på garn

Vi har naturligvis også fundet noget godt garn, som vi har tilbud på. Det lækre Tinna garn fra færøske Navia, der er en udgående kvalitet. Vi har også fundet noget lækkert garn fra danske Mayflower.

Men glem ikke at kigge i vores andre kategorier og du er naturligvis også hjertelig velkommen i den fysiske butik Rønde Stof.

Vi vil ønske dig en god Black friday og en skøn julemåned.