Ræve og pindsvin på alpenfleece isoli

135,00 kr. Pr. meter

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 55 % bomuld 40% polyester og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 320 gram/kvm og bredde: 145 cm.

Se yderligere om varen herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 35337-SWA Kategorier , , Mærker , ,

Beskrivelse

Ræve og pindsvin på alpenfleece isoli i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette ultrabløde stof på OEKO-TEX 100-certificeret alpenfleece isoli /soft sweat. En rigtig lækker kvalitet, der består af isoli og med fleece bagside, der er opkradset. Dette skaber en dejlig ekstrablød metervare.

Hvad er alpenfleece isoli

Alpenfleece isoli er et strækbart stof i en kraftig jogging kvalitet med en blød opkradset bagside. En rigtig lækker kvalitet, der består af isoli og med fleece bagside, der netop er opkradset. Dette skaber en dejlig blød metervare. Denne bagside opnås ved at der er strikket ekstra garn ind i stoffet, som bagefter bliver opkradset, hvorved den dejlige bløde bagside opstår. Alpenfleece isoli har en glat strikket forside, mens bagsiden er lækker blød og varm. Hvis du i stedet for den bløde opkradsede bagside ønsker de bløde løkker på bagsiden af din jogging metervare, så er det vores french terry du skal kigge efter.

Hvad kan alpenfleece isoli bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er et par bukser, sweatshirt, kjole eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne. Alpenfleece isoli er det perfekte afslapningstøj, men kan også laves til et lækkert hverdags-outfit. Velegnet til beklædning til både børn og voksne. Alpenfleece isoli er perfekt at arbejde med for både nybegyndere og erfarne syersker, da stoffet er let at sy i. Stoffet er en kraftig joggingmetervarer. Isoli inklusiv alpenfleece isoli falder flot og krøller minimalt.

Savner du rib til dit kommende projekt sammen med Ræve og pindsvin på alpenfleece isoli, så kig på ovenstående links.

Denne alpenfleece isoli består af

55% bomuld

40 % polyester

5 % elastan

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning.

Stoffets vægt: 320 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 145 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Lignende produkter