Palmer og planeter på isoli

145,00 kr. Pr meter

Palmer og planeter på isoli

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % lycra

Stoffets vægt: ca. 290 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 35135-KH Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

Palmer og planeter på isoli i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette flotte stof er OEKO-TEX® 100-certificeret bomulds isoli. En rigtig lækker kvalitet med opkradset og dermed blød bagside.

Hvad er isoli

Isoli er et strækbart stof i en kraftig jogging kvalitet med en blød opkradset bagside. Denne bagside opnås ved at der er strikket ekstra garn ind i stoffet, som bagefter bliver opkradset, hvorved den dejlige bløde bagside opstår. Isoli har en glat strikket forside, mens bagsiden er lækker blød og varm. Hvis du i stedet for den bløde opkradsede bagside ønsker de bløde løkker på bagsiden af din jogging metervare, så er det vores french terry du skal kigge efter.

Hvad kan isoli bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er et par bukser, sweatshirt eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne. Isoli er det perfekte afslapningstøj, men kan også laves til et lækkert hverdags-outfit. Velegnet til beklædning til både børn og voksne. Isoli er perfekt at arbejde med for både nybegyndere og erfarne syersker, da stoffet er lækkert at sy i. Stoffet er en kraftig joggingmetervarer. Isoli falder flot og krøller minimalt.

Denne isoli består af

95 % bomuld

5 % lycra

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: 290 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Hvilken type symaskine nål til isoli

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din isoli over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel symaskinenåle, anden farve eller print på isoli, rib eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med palmer og planeter på isoli, såvel som vores øvrige outlet varer, så finder du dem under disse link.

Lignende produkter