Ovale streger på lilla french terry

159,00 kr. Pr meter

Ovale streger på lilla french terry.

By Lycklig Design.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 240 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 35189-SWA Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

Ovale streger på lilla french terry i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette smukke stof er med mønster på öko-tex 100-certificeret bomulds french terry. En rigtig lækker kvalitet kendetegnet ved de små løkker på bagsiden. Du får et skønt print med smukt mønster.

Hvad er french terry

French terry er et strækbart stof i en blød isoli kvalitet med løkker på bagsiden, der oftest ikke er opkradset. French terry minder om isoli på forsiden med den glatte strikkede overflade, mens bagsiden er med løkker modsat isoli, der har en opkradset bagside. Dette gør french terry perfekt til sport, såvel som til beklædning sommer som vinter. Da løkkerne kan optage en del fugt, samtidig med at luften mellem løkkerne i stoffet vil holde på varmen når det er koldere i vejret. Hvis du ønsker en metervare, der er endnu varmere om vinteren, så er vores isoli et rigtig godt valg. French terry falder flot og krøller minimalt. Det er en rigtig lækker metervare både at arbejde med og at have på. Det er en let joggingmetervarer. Denne kvalitet har flere navne – vinterjersey, sommer isoli og mange kalder kvaliteten french terry.

Hvad kan french terry bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er et par bukser, oversize T-shirt, kjole, sweatshirt eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne. Elastan i french terry gør stoffet mere fleksibel og øger din bevægelsesfrihed.

Denne french terry består af

95 % bomuld

5 % elastan

Designet af Lycklig Design.

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: 240 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Savner du for eksempel rib til dit kommende projekt sammen med ovale streger på lilla french terry, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter