Navia Fípa soft pink 1532

85,00 kr.

Navia Fípa er et lækkert blødt og fluffy højkvalitets mohairgarn fra færøske Navia.

Kvalitet: 73 % mohair, 22 % uld og 5 % nylon
Løbelængde: 50 g = ca. 90 m
Strikkefasthed: 13 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 7-9 mm

Bestiller du mindst 4 nøgler af Navia’ luksuriøse Fípa mohairgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

Læs yderligere om Navia Fípa mohairgarn herunder:

Ikke på lager

Vaskeanvisning

Varenummer Navia-1532 Kategorier , , , , , Mærker , ,

Beskrivelse

Navia Fípa soft pink 1532 er et lækkert kvalitetsgarn – farven kaldes også sart pink eller soft lyserød. Det består af en lækker blanding af 73 % mohair, 22 % uld og 5 % nylon, der føles blødt og luksuriøst. Et garn, der tilføjer eksklusivitet til din beklædning. Blandingen af mohair, uld og nylon bevirker at Fípa garnet føles superblødt og lækkert fluffy.

Lækker blødt og fluffy mohair garn

Fipa garnet er produceret for den færøske garnproducent Navia. Navia garn produceres i naturlige nuancer og fås et stort udvalg af smukke farver. Deres Fípa er af høj kvalitet og føles dejligt blødt og fluffy på grund af den blanding garnet er produceret i. Fípa giver dig mulighed for enten at lave et projekt i en farve eller skabe spil i din beklædning med deres farveskiftegarn. Fípa mohairgarnet er velegnet til fx sjal, vest, cardigan eller bluse. Du får et både blødt og smukt stykke beklædning.

Mohairgarn, når det er bedst

Navia bygger på de færøske traditioner gennem generationer af seje mænd og kvinder. Der på trods af de barske forhold, der ofte er på de 18 små øer midt i Atlanten, har de lokale bønder været i stand til at producere noget helt unik uld og produkter fra de omkring 70.000 får, der også bor på Færøerne.

Navia opstod, af stolte færøske traditioner. Óli Kristian har startet et firma med forgreninger til hele det færøske samfund på stolte traditioner grundlagt af oldeforældrene. Her holdes de stolte uld-traditioner i hævd, samtidig med at man fremelsker de lokale mønstertraditioner med en moderne twist. Navia kan bryste sig af at deres garn blev brugt til Trom-serien. De samarbejder med mange færøske talenter om at designe mønstre, der matcher nutidens krav og deres talenters alder spænder lige fra 15 år til 84 år, hvilket giver en unik mulighed for at designe strikkede beklædningsgenstande på tværs af alle aldre.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra færøske Navia. Vi har både Uno – p 2½, Duo – p 3½, Alpakka p 3-5, sokkegarn p 4½, Fípa p 7-9, Tradition p 7-9 og Brushed Tradition, der strikkes på p 4.

Husk at tjekke din strikkefasthed inden du påbegynder dit projekt, så det færdige resultat passer modtageren.

Lækre Navia mohair farver til hverdag og fest

Kvalitet: 73 % mohair, 22 % uld og 5 % nylon
Løbelængde: 50 g = ca. 90 m
Strikkefasthed: 13 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 7-9 mm

Mohair uldgarn fås i 20 skønne farver, der er noget for enhver smag. De rammer både den klassiske, neutrale og moderne farveskala. Deres farver udskiftes løbende afhængig af hvilke farver, der hitter.

Navia Fípa er lækkert blødt og fluffy. Det strikkes på større pinde til fx sjaler, trøjer, cardigans, veste og bluser til både børn og voksne. Mulighederne er mange. Navia har lavet flere mønstre til Fípa garnet.

Vaskeanvisning

Færingerne hænger ofte deres uldtøj ud og lufte i fugtigt vejr, fremfor at vaske det, da uld er selvrensende. Det forlænger desuden holdbarheden på tøjet og skåner miljøet. Hvis du vasker din Fípa mohair, da skal du vaske den i hånden med uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Lægges fladt til tørre. Kan stryges ved middel varme. Undgå tørretumbler.

Mængderabat på Navia Fípa

Bestiller du mindst 4 nøgler af Navia’ Fípa mohairgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 4 nøgler af samme farve eller kombinerer forskellige farver Fípa garn sammen med Navia Fípa soft pink 1532.

Lignende produkter