Mørk marineblå lagenlærred

45,00 kr. Pr meter

Mørk marineblå lagenlærred i en lækker OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Kvalitet: 100 % bomuld

Stoffets vægt: 140 gram/kvm og bredde: 150 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Beskrivelse

Mørk marineblå lagenlærred. Stoffet er en fin tætvævet lagenlærred i en gennemfarvet mørk marineblå OEKO-TEX® 100 certificeret kvalitet. Stoffet kendes også under navne som bomuldslærred, ensfarvet bomuld og lærred. Du kan finde alle vores lagenlærreder og fast bomuld med print direkte via linkene.

Hvad er lagenlærred

Lagenlærred er en tæt fastvævet metervare i 100 % bomuld. Vores lagenlærred er vævet i tynde tråde, så det er ikke en grov, men en ret fin lagenlærred kvalitet.

Hvad kan lagenlærred bruges til

Lagenlærred kan bruges til mange kreative projekter. Du kan fx bruge det til lagner – vær dog opmærksom på stoffets bredde. Vores lagenlærred er tætvævet af så fine tråde at det også kan benyttes som bagside af et patchwork tæppe, hvis du ikke ønsker at bruge rigtig patchwork stof til denne del af projektet. Du kan sy lette stofnet til indkøb, frugtposer til børnehave eller fritter eller penalhus til skolestart i lagenlærred. Lav en brødkurv til værtindegave. Kombinere gerne mørk marineblå lagenlærred med en håndbroderet blomst, maskinbroderi, folietryk, stofmaling eller andet stof, for at give det færdig produkt et unikt look. Lav en pude eller varmepude med aftryk af fod / hånd fra barnet til bedsteforældre gaver.

Vi har også kunder, der bruger lagenlærred i stedet for stout til at tilpasse prøvemodeller af fx kjoler, nederdele eller bluser. Lagenlærred er også ofte brugt til kostumer. Hvad enten det er til en fødselsdag, halloween eller fastelavn, så kan stoffet bruges til at lave seje kostumer. Lagenlærred er også velegnet til den nye trend ’visible mending’ eller ’lapning’ af tøj.

Denne lagenlærred består af

100 % bomuld

Stoffet er desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 140 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 150 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Lignende produkter