Mørk blå double gauze

75,00 kr. Pr meter

Mørk blå OEKO-TEX® 100-certificeret double gauze.

Kvalitet: 100% bomuld

Krymp: 5-10 %

Stoffets vægt: 130 gram/kvm og bredde: 135 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 40016-SWA Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Mørk blå double gauze. Stoffet er i en lækker double gauze kvalitet i en gennemfarvet mørk blå OEKO-TEX®100-certificeret kvalitet. Stoffet kendes også under navne som musselin og småbørnsforældre kender stoffet, da stofbleer typisk er lavet i double gauze.

Hvad er double gauze

Double gauze er hvad navnet antyder – 2 tynde lag gauze, der er riet sammen i et rimelig tæt mønster. Derved opnås et luftigt stof, der er let og dejlig blødt.

Double gauze vil krympe 5-10% ved vask, så vi anbefaler at du vasker double gauze før du klipper i metervaren. Double gauze kan stryges, hvis du ønsker et mere glat udseende, men mange foretrækker det mere krøllede udseende, som double gauze også er kendt for.

Hvad kan double gauze bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning som bluser, nederdele, lette bukser og kjoler, men også til tynde tæpper, stofbleer, viskestykker eller hovedtørklæde fx i forbindelse med kemobehandling. Du finder alle vores double gauze her, hvis du ønsker at kombinerer andre farver med denne mørk blå double gauze til dit kommende projekt.  Her finder du også Tips til syning i double gauze af double gauze.

Vaskeanvisning

Double gauze vil krympe 5-10% ved vask, så vi anbefaler at du vasker double gauze før brug.

Vask stoffet ved 30 grader

Undlad at tørretumble double gauze

Denne double gauze består af

100 % bomuld

Stoffet er desuden OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX®100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 130 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 135 cm.

Farvekoden for dette stof er farve 598.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Lignende produkter