Møbelstof Rom sort farve 299

125,00 kr. Pr meter

Møbelstof Rom sort farve 299

Kvalitet: 100 % polyester

Stoffets vægt: ca. 350 gram/kvm og bredde: 140 cm.

Vaskes ved 40 grader og stryges på lav varme.

Velegnet til betræk til køkkenbænken, spisebordsstole, sofa, lænestol, hynder, pude, taske.

Mulighederne er mange. Du får et rigtigt godt stykke møbelstof til en god pris.

Her finder du vores gobelin stof og øvrige møbelstof

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 29000-SWA Kategorier , , Mærker ,

Beskrivelse

Møbelstof Rom sort farve 299 er lavet i 100 % polyester. Stoffet er en meget slidstærk fast metervare i ren polyester.

Hvad er møbelstof

Møbelstoffet Rom er en fastvævet metervare i 100 % polyester. Rom er kendetegnet ved at det har en høj slidstyrke, da det er på over 100.000 Martingdale, som er en måleenhed, der angiver hvor slidstærkt et møbelstof er. Rom er et meget slidstærkt stof.

Hvad kan Rom møbelstof bruges til

Vil du ombetrække din sofa eller lænestol eller har du fundet genbrugsguld i form af en skøn skammel eller trænger spisestuestolene til en ombetrækning?

Rom er blandt andet velegnet til at ompolstre køkkenbænken, sofa, lænestole, spisebordsstole, ombetrække hynder også på børneværelset, såvel som til at lave en ny sofapude i eller en skøn og slidstærk weekendtaske. Mulighederne er mange. Du får et rigtigt godt stykke møbelstof til en god pris.

Dette møbelstof består af

100 % polyester

Martingdale: > 100.000 meget slidstærkt møbelstof

Stoffets vægt: ca. 350 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 140 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Rom tåler vask ved 40 grader og strygning ved lav varme.

Vi får normalt Rom leveret i ca. 8 meters stykker, så hvis du har behov for et sammenhængende stykke på 8 meter eller mere, så kontakt os, så vi kan få et stykke hjem på det ønskede antal meter. Dette kan forlænge leveringstiden, da vi så bestiller stoffet ved vores leverandør.

Hvilken slags nål til møbelstof

Vi anbefaler at bruge en spids universalnål til møbelstof. Da universalnålen med den skarpe spids går præcist og lige igennem vævet som, som møbelstof er og skaber en præcis lige søm, så dit projekt bliver flot og ensartet i syningen. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det stof du arbejder i. Størrelse 70 er fx velegnet til almindelige tyndt vævede metervarer såsom fast viskose og bomuld. Størrelse 80 er velegnet til lærred og hør metervarer. Størrelse 90 er til de tykkere vævede metervarer som fx kanvas og denim metervarer. Størrelse 100 er velegnet til møbelstof og flere lag denim.

Vi anbefaler at du laver en syprøve i det stof du vil arbejde i inden du går i gang med selve projektet, så du kan vælge den rette søm, tråd og tråd farve og sikre dig at du vælger den rette nål til dit projekt. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge til dine forskellige projekter, så tjek Organs vejledning.

Metervarer til konkurrencedygtige priser

Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris.

Savner du for eksempel et gobelin stof eller møbelstof i en anden farve eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med Møbelstof Rom sort farve 299, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter