Lyserød poplin med hvide streger og stjerner

50,00 kr. Pr meter

Lyserød poplin med streger og stjerner.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: 5 %

Kvalitet: 100 % bomuld

Stoffets vægt: 130 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 10642-OT Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Lyserød poplin med hvide streger og stjerner på fast bomuld i OEKO-TEX® 100-certificeret fast bomuld. Stoffet er en fin tætvævet fast bomuld i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Hvad er fast bomuld med print

Fast bomuld med print er en tæt fastvævet metervare i 100 % bomuld. Fast bomuld er lettere at sy i som nybegynder, da stoffet ikke er elastisk. Du skal blot huske på at, hvis du klipper på skrå af tråd retningen, så er også fast bomuld strækbart. Det kan udnyttes til skråbånd.

Hvad kan fast bomuld bruges til

Fast bomuld med print kan bruges til mange kreative projekter. Du kan sy beklædning i disse metervarer fx bloomers, en let kjole, tunika, søde nederdele, shorts, lette bukser og kombinere med bøllehatte og scrunchies. Du kan også sy lette stofnet til indkøb, frugtposer til børnehave eller fritter eller penalhus til skolestart i lagenlærred. Lav en brødkurv eller pose til en flaske vin til værtindegave. Kombinere gerne det faste bomuld med en håndbroderet blomst eller andet stof, for at give det færdig produkt et unikt look. Lav en pude eller varmepude i dette stof. Fast bomuld med det rette print er også velegnet til den nye trend ’visible mending’ eller som vi kaldte det år tilbage: ’lapning’ af tøj. Mulighederne er mange med dette flotte stof i fast bomuld.

Hvilken slags nål til fast bomuld

Vi anbefaler at bruge en spids universalnål til fast bomuld. Da universalnålen med den skarpe spids går præcist og lige igennem vævet som, som fast bomuld er og skaber en præcis lige søm, så dit projekt bliver flot og ensartet i syningen. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det stof du arbejder i. Størrelse 70 er fx velegnet til almindelige tyndt vævede metervarer såsom fast viskose og bomuld. Størrelse 80 er velegnet til lærred og hør metervarer. Størrelse 90 er til de tykkere vævede metervarer som fx kanvas og denim metervarer. Størrelse 100 er velegnet til møbelstof og flere lag denim.

Vi anbefaler at du lave en syprøve i det stof du vil arbejde i inden du går i gang med selve projektet, så du kan vælge den rette søm, tråd og trådfarve og sikre dig at du vælger den rette nål til dit projekt Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel lagenlærreder, fast bomuld med print eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med lyserød poplin med hvide streger og stjerner på fast bomuld, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Denne fast bomuld med print består af

100 % bomuld

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 130 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

 

Lignende produkter