Lys grå meleret rundstrikket rib

75,00 kr. Pr meter

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Farve 1183

Krymp: 4-5%

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 240 gram/kvm og bredde: Ribben er 100 cm rundstrikket.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Lys grå meleret rundstrikket rib i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. En rigtig lækker fast rundstrikket rib. Rib er velegnet til beklædning, både til en top eller kjole, men især som afslutning på bluser, body, joggers, kjoler etc. Ud over at give en flot finish på dit projekt, så kan rib også være en barriere for vinden på vinterjakke, flyverdragt og andet vintertøj.

Hvad kan rib bruges til

Rib er et meget elastisk stof, der er perfekt til at lave smukke afslutninger på kanter af dit tøj. Mange kan godt lide det udtryk rib skaber på tøjet, da det er med til at sikre dig et flot slutresultat. Vores rib er i en lækker metervare kvalitet. Rib kan bruges som en almindelig afslutning på fx halsudskæring, ærmer, bukseben og i linning, såvel som en smal ribkant med tapebinder på en body, kjole og bluse. Du kan også vælge at hoppe med på moden og lave en hel top eller ærmeløs kjole i ren rib. Rib giver en flot afslutning på fx jersey, isoli og french terry, såvel som pludderbukser i fast metervare til børn.

Montering af rib

Du kan enten bruge din symaskine til at sy ribben fast. Ribben skal være ca. 20 % mindre end halsåbningen. Del både ribben og halsåbningens kant i 4 dele med knappenåle. Så kan du lettere skabe en flot og ensartet overgang mellem rib og halsåbning. Nogle vælger i stedet at bruge en tapebinder sat på symaskinen eller på deres Coverstitch.

Tapebinder er et værktøj du kan få til din symaskine eller coverstitch maskine. Med en tapebinder skal du bruge rib i en smal strimmel – bredden afhænger af din tapebinder. Der findes en del videoer med hvordan du enkelt syr rib på med symaskine, såvel hvordan du let skærer rib til i hånden eller på overlocker. Kend bredden din tapebinder bruger og du skærer hurtigt ribben.

Uanset hvilken metode du vælger, så er det en rigtig god ide at øve dig på nogle rester inden du begiver dig ud i dit næste projekt. Husk at rib fra 2 forskellige fabrikanter kan te sig meget forskelligt.

Denne rib består af

95 % bomuld

5 % elastan

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: ca. 240 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 1×1 rib. Ribben er 100 cm rundstrikket

Farvekoden på dette stof er farve .

Savner du for eksempel bomuldsjersey med digitalprint, isoli med print eller french terry til dit kommende projekt sammen med ensfarvet lys grå meleret rundstrikket rib, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Lignende produkter