Kaktusser på bomuldsjersey

65,00 kr. Pr meter

OEKO-TEX 100-certificeret.

Kvalitet: 92 % bomuld og 8 % lycra

Krymp: 5 %

Stoffets vægt: 200 gram/kvm og bredde: 160 cm.

Læs yderligere om stoffet herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 02228-V Kategori Mærke

Beskrivelse

Kaktusser på bomuldsjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet. En lækker bomuldsjersey med skønne blomstrende kaktusser i rødlige og gullige farver. Virker meget naturtro – pas på du ikke stikker dig på dette smukke stof. Bomuldsjersey giver mange muligheder for at være kreativ. Savner du for eksempel bomuldsjersey med digitalprint, bomuldsjersey med print eller rib til dit kommende projekt sammen med kaktusser på bomuldsjersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links. Vores nye standard ensfarvet bomuldsjersey og vores øvrige outlet varer finder du under dette link.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Dette bomuldsjersey består af

92 % bomuld

8 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskevejledning

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: 200 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Lignende produkter