Iloyarn 2 baby alpaka klar blå

109,00 kr.

Kvalitet: 100% baby alpakauld
Løbelængde: 100 g = ca. 200 m pr fed
Strikkefasthed: 20-22 m x 25 rækker = 10×10 cm
Anbefalede pinde: 4 mm

Bestiller du mindst 5 nøgler af Iloyarn 2 baby alpaka uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

Læs yderligere om Iloyarn 2 baby alpaca herunder:

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer Hulda-6701 Kategorier , , , , , Mærker , , ,

Beskrivelse

Iloyarn 2 baby alpaka klar blå, er et superlækkert og blødt kvalitets baby alpaca uldgarn fra Tant Hulda.

Iloyarn 2 garn hos Rønde stof

Baby alpaca uldgarnet er produceret for den skånske garnproducent Tant Hulda. Tant Hulda er en familiedrevet virksomhed beliggende i Domkirkebyen Lund i Skåne. Den ejes af Anna Sölve. Tant Hulda fokuserer på bæredygtighed, høj kvalitet og respekt for miljøet i de produkter de får produceret. Uldgarnet er produceret, for Tant Hulda på en OEKO-TEX certificeret fabrik i Peru, af ulden fra alpacaer. Det er spundet af 4 fine baby alpaca uldtråde og resultatet er et ultrablødt og lækkert baby alpaca uldgarn i fed.

Baby alpaca, når det er blødest

Vi forhandler baby alpaka fra skånske Tant Hulda og alpaka fra færøske Navia. Hvor Navia’ alpaka er blødt, fluffy og spundet af en-trådet garn er Iloyarn 2 et tykkere garn, spundet af 4 tråde og lækker blødt. Begge er kvalitetsgarn fremstillet i Peru. Iloyarn 2 produceres i en række både naturlige nuancer og i et skønt udvalg af smukke farver.

Tante Hulda drives af Anna Sölve. Tant Hulda står for bæredygtighed, respekt for miljøet og høj kvalitet. De har stor kærlighed til de garner de får produceret enten i Europa eller baby alpacaen, som fremstilles i Peru. Tant Hulda fokuserer på at deres garn er produceret af naturmateriale såsom uld, baby alpacauld og hamp.

Baby alpacauld er en eksklusiv uld.  Den har en ekstrem blødhed, er åndbar, fri for lanolin, som nogle mennesker oplever problemer med på huden. Garnets høje kvalitet mærker du virkelig, når du sidder og arbejder med garnet og på det færdige produkt. Baby alpacauld kommer fra alpakaen, der lever i Andesbjergene i Peru. Ulden forarbejdes på en OEKO-TEX certificeret fabrik lokalt i Peru. Baby alpaca ulden sikrer desuden både at det færdige projekt føles varmt, åndbart og meget let. Hvorfor baby alpaca er perfekt til mange strikke og hækleprojekter til både børn og voksne.

Lækker baby alpacauld farver til hverdag og fest

Kvalitet: 100% baby alpacauld
Løbelængde: 100 g = ca. 200 m pr fed
Strikkefasthed: 20-22 m x 25 rækker = 10×10 cm
Anbefalede pinde: 4 mm

Farvekode: 6701 klar blå

OEKO-TEX 100 certificeret

Baby alpaca uldgarn har vi i en række skønne farver, der er noget for enhver smag. Tant Hulda rammer både den klassiske, neutrale og moderne farveskala. Deres farver udskiftes løbende afhængig af hvilke farver, der hitter.

Iloyarn 2 er en baby alpaca garn, der består af 4 tråde og bruges til beklædning såsom bluser, cardigans, veste, huer, tørklæder og skønne sjaler til både børn og voksne.

Vaskeanvisning

Vask din baby alpakka i hånden. Lægges fladt til tørre.

Mængderabat på Iloyarn 2 baby alpacauld

Bestiller du mindst 5 nøgler af Iloyarn 2 uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 5 nøgler af samme farve eller kombinerer forskellige farver Iloyarn baby alpaca uldgarn sammen med Iloyarn 2 baby alpaka klar blå.

Lignende produkter