Hvid broderi anglaise med små blomster

85,00 kr. Pr meter

Hvid broderi anglaise med små blomster

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: 5 %

Kvalitet: 100 % bomuld

Stoffets vægt: 125 gram/kvm og bredde: 130 cm.

Ikke på lager

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Hvid broderi anglaise med små blomster i OEKO-TEX® 100-certificeret fast bomuld. Stoffet er en fin tætvævet fast bomuld i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet med broderi.

Hvad er broderi anglaise

Broderi anglaise er en tæt fastvævet metervare i 100 % bomuld. Kendetegnet ved at der er hulbroderi på metervaren. Fast bomuld er lettere at sy i som nybegynder, da stoffet ikke er elastisk, dog skal man være opmærksom på om mønstret skal passe sammen, hvis man syr flere dele sammen.

Hvad kan broderi anglaise bruges til

Broderi anglaise kan bruges til mange kreative projekter. Broderie Anglaise er velegnet til både beklædning og til boliginteriør. Sy fx en kjole, bluse, tunika, nederdel eller en dåbskjole. Stoffet er også egnet til fx gardiner, beklædning af vugge og som sengetøj. Broderi anglaise er også værd at kombinere med den nye trend ’visible mending’ eller som vi kaldte det år tilbage: ’lapning’ af tøj. Mulighederne er mange med dette smukke stof.

Denne broderi anglaise består af

100 % bomuld

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 125 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 130 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Hvilken slags nål til broderi anglaise

Vi anbefaler at bruge en spids universalnål til fast bomuld. Da universalnålen med den skarpe spids går præcist og lige igennem vævet som, som fast bomuld er og skaber en præcis lige søm, så dit projekt bliver flot og ensartet i syningen. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det stof du arbejder i. Størrelse 70 er fx velegnet til almindelige tyndt vævede metervarer såsom broderi anglaise, fast viskose og bomuld. Størrelse 80 er velegnet til lærred og hør metervarer. Størrelse 90 er til de tykkere vævede metervarer som fx kanvas og denim metervarer. Størrelse 100 er velegnet til møbelstof og flere lag denim.

Vi anbefaler at du lave en syprøve i det stof du vil arbejde i inden du går i gang med selve projektet, så du kan vælge den rette søm, tråd og trådfarve og sikre dig at du vælger den rette nål til dit projekt Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Leder du efter et bestemt broderi anglaise eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt? Måske sammen med hvid broderi anglaise med små blomster, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter