Honningkager og julepynt på blå GOTS bomuldsjersey

145,00 kr. Pr meter

Honningkager og julepynt på blå GOTS-certificeret bomuldsjersey.

Kvalitet: 92 % bomuld og 8 % lycra

Stoffets vægt: 200 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Honningkager og julepynt på blå GOTS bomuldsjersey. Dette stof er digitalprintet på GOTS bomuldsjersey. Stoffet er prydet med et sødt juletema – virkelig et flot stykke stof. Du får et rigtigt smukt stykke stof med honningkager og julepynt på blå GOTS bomuldsjersey. Samtidig er stoffet også produceret både miljømæssigt- og socialt forsvarligt.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Digitalprintet bomuldsjersey har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

P

92 % bomuld

8 % lycra

Denne metervare er GOTS-certificeret. GOTS-certificering er den mest brugte certificering af økologiske tekstiler og er en garanti for dig som forbruger at dette stof både er produceret miljømæssigt- og socialt forsvarligt.

Stoffets vægt: 200 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Savner du for eksempel ensfarvet bomuldsjersey eller rib til dit kommende projekt med honningkager og julepynt på blå, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

God fornøjelse

Lignende produkter