Hørfarvet hør/bomuld

125,00 kr. Pr meter

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet klasse I

Krymp:  op til 8 %

Kvalitet: 55% hør og 45 % bomuld

Stoffets vægt: ca. 185 gram/kvm og bredde: 145 cm.

Brug universalnål størrelse 80 til din symaskine, når du syr i fast hør/bomuld.

Læs yderligere om metervaren herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 69112-ADL Kategorier , , , , Mærker , ,

Beskrivelse

Hørfarvet hør/bomuld er en lækker OEKO-TEX® 100-certificeret klasse I kvalitet. Hvilket sikrer at stoffet er egnet til både babyer, børn og voksne. Dette stof består af 55% hør og 45 % bomuld.

Lækkert stof i skønne farver

Stoffet har en rigtig lækker og let hør struktur. Du får en metervare, der er dejlig blød og som falder flot, samtidig med at stoffet er behageligt mod huden. Stoffet er fast vævet og dermed en ikke-elastisk metervare.

Både hør og bomuld er naturmaterialer, der fungerer godt både til beklædning og interiør. Hør/bomuld mix skaber et stof, der er blødere, mere fleksibel og som krøller mindre end ren hør og bomuld gør. Det er en dejlig let hør/ bomuldsblanding med mat overflade. Stoffet vejer kun 185 g/kvm og den fås i 15 skønne farver.

Hør/bomuld til hverdag og fest

Hør er et åndbart materiale, der er god til at absorbere væske, samtidig med at det har en kølende effekt. Det er derfor meget egnet til sommergarderoben, men kan også benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du kan sy flot, let og lækkert tøj i en fast hør/bomuld metervarer fx skjorter, kjoler, toppe, nederdele, shorts eller et par lette bukser. Det er også egnet til fx sengetøj, dækkeservietter og en smuk dug evt. med et smukt broderet bær på. Fast hør/bomuld er egnet til beklædning og sengetøj til både baby, børn og voksne. Mulighederne er mange med dette flotte stof.

Denne hør/bomuld består af

55 % hør

45 % bomuld

Stoffet er desuden OEKO-TEX® 100-certificering klasse I. Produktklasse I: Denne produktklasse omfatter produkter til babyer og har de strengeste krav og grænseværdier. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: ca. 185 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: ca. 145 cm.

Farvekode: 100

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Vaskeanvisning

Vask din hør/bomuld ved max 40 grader celsius i en halvfuld maskine, så du ikke giver stoffet unødig folder eller det krøller. Hør krymper omkring 7 % ved almindelig vask og lufttørring. Tørretumbleren er hård ved mange metervarer, hvorfor vi fraråder at du bruger tørretumbler til dine metervarer.

Hør/bomuld perfekt til dit sy projekt

Du finder let vores andre metervarer med hør her, såvel som sytråd og symaskinenåle egnet til dit projekt under vores tilkøbsprodukter.

Vi anbefaler at bruge universalnål størrelse 80 til din symaskine, når du syr i fast hør/bomuld. Husk altid at lave en syprøve inden du går i gang med dit projekt. Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve, der matcher dit stof blandt vores 260 farver. Vi har symønstre fra både danske Line2Line, Onion og MiniKrea i vores sortiment, så du både ender med et lækkert stof og det perfekte snitmønster til dit næste projekt med hørfarvet hør/bomuld.

Lignende produkter