Grønne tie-dye blomster på double gauze

137,00 kr. Pr meter

Velegnet til beklædning som bluser, nederdele og kjoler, men også til tynde tæpper, stofbleer, viskestykker eller let hovedtørklæde.

Kvalitet: 100% bomuld

Stoffets vægt: ca. 165 gram/kvm og bredde: ca. 144 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 40028-SWA Kategorier , , , , Mærker , ,

Beskrivelse

Grønne tie-dye blomster på double gauze fra Lycklig Design. Stoffet er i en lækker double gauze kvalitet på öko-tex 100-certificeret kvalitet. Stoffet kendes også under navne som musselin og småbørnsforældre kender stoffet, da stofbleer typisk er lavet i double gauze. Tie-dye er en gammel teknik til farvning, som med jævne mellemrum igen dukker op både i tekstilindustrien og som gør det selv projekt. Lycklig Design er kendt for at lave designs i glade, farvestrålende farver. Du kan kun komme i godt humør af deres smukke designs. Denne double gauze har hørstruktur / hørlook, hvilket gør at den falder lidt tungere end almindelig double gauze. En virkelig lækker metervare.

Hvad er double gauze

Double gauze er hvad navnet antyder – 2 tynde lag gauze, der er riet sammen i et rimelig tæt mønster. Derved opnås et luftigt stof, der er let og dejlig blødt.

Double gauze vil krympe 5-10% ved vask, så vi anbefaler at du vasker double gauze før du klipper i metervaren. Double gauze kan stryges, hvis du ønsker et mere glat udseende, men mange foretrækker det mere krøllede udseende, som double gauze også er kendt for.

Hvad kan double gauze bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning som bluser, nederdele, lette bukser og kjoler, men også til tynde tæpper, stofbleer, viskestykker eller hovedtørklæde fx i forbindelse med kemobehandling. Du finder alle vores double gauze her, hvis du ønsker at kombinerer andre farver med disse grønne tie-dye blomster på double gauze til dit kommende projekt.  Her finder du også Tips til syning i double gauze af double gauze.

Vaskeanvisning

Double gauze vil krympe ca. 5-10% ved vask, så vi anbefaler at du vasker double gauze før brug.

Vask stoffet ved 30 grader

Undlad at tørretumble double gauze

Denne double gauze består af

100 % bomuld

Stoffet er desuden OEKO-TEX 100-certificering. OEKO-TEX 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: ca. 165 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: ca. 144 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Denne double gauze har hørstruktur / hørlook, hvilket gør at den falder lidt tungere end almindelig double gauze. En virkelig lækker metervare.

Lignende produkter