Giner med kjoler på patchwprkstof

125,00 kr. Pr. meter

Giner med kjoler på patchworkstof.

Krymp op til 5 %

Kvalitet: 100 % bomuld

Stoffets vægt: 130 gram/kvm og bredde: 112 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 10502-SWA Kategorier , , Mærker ,

Beskrivelse

Giner med kjoler på patchwprkstof

Hvad er patchwork stof

Vores patchwork kvaliteter er kendetegnet ved at de er 110-112 cm bred. Mange af disse metervarer har designer/producent og farvekoder noteret i kanten. Patchwork stofferne er vævet tæt og i 100 % bomuld. De vejer ca. 140 gram pr kvm og arter sig ens. Hvilket er en fordel, når man skal sy mange små stykker sammen til fx et tæppe. Denne kategori af metervarer har ofte nogle virkelig skønne prints.

Hvad kan patchwork metervarer bruges til

Patchwork stoffer kan bruges til mange kreative projekter. For det første er de som navnet antyder meget velegnede til at sy patchwork i – uanset om du vil lavet et stort og kompliceret sengetæppe eller vil lave en the hætte eller et helt andet patchwork projekt. Du kan også sy lette stofnet til indkøb eller penalhus til skolestart i lagenlærred. Lav en pose til en flaske vin til værtindegave. Lav en pude eller varmepude i dette stof. Patchwork stof er også velegnet til den nye trend ’visible mending’ eller som vi kaldte det år tilbage: ’lapning’ af tøj. Mulighederne er mange med dette flotte stof med delfiner på patchwork.

Denne metervare består af

100 % bomuld

Stoffets vægt: 130 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 112 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Hvilken slags nål til fast bomuld

Vi anbefaler at bruge en spids universalnål til fast bomuld. Da universalnålen med den skarpe spids går præcist og lige igennem vævet som, som fast bomuld er og skaber en præcis lige søm, så dit projekt bliver flot og ensartet i syningen. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det stof du arbejder i. Størrelse 70 er fx velegnet til almindelige tyndt vævede metervarer såsom fast viskose og bomuld. Størrelse 80 er velegnet til lærred og hør metervarer. Størrelse 90 er til de tykkere vævede metervarer som fx kanvas og denim metervarer. Størrelse 100 er velegnet til møbelstof og flere lag denim.

Vi anbefaler at du lave en syprøve i det stof du vil arbejde i inden du går i gang med selve projektet, så du kan vælge den rette søm, tråd og trådfarve og sikre dig at du vælger den rette nål til dit projekt Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel lagenlærreder, fast bomuld med print eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med giner med kjoler på patchwprkstof, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter